L'Igualada Rigat deixa escapar dos punts a la pista del Vendrell

Els aigualadins s’havien posat al davant al marcador amb un -02

Dissabte, 15 desembre 2018. 17:01. Redacció AnoiaDiari.

El poc encert davant la porteria i la bona actuació del porter local van impedir que l'Igualada Rigat tornés del vendrell amb els tres punts al sarró. Els igualadins van deixar escapar la victòria al tram final del partit, quan no van saber defensar la victòria parcial pr 0-2. L'empat final a 2 no assegura, de moment, la classificació dels arlequinats per a la Copa del rei.

A la primera part, els igualadins van dominar el joc i van gaudir de més oportunitats de gol que els del Vendrell. L'Igualada es va avançar al marcadaor al minut 8 de partit, amb una rematada d'Oriol Vives. Malgrat el domini, els igualadins no van aprofitar les ocasions, especialment de Roger Bars, per ampliar el resultat.

A la segona part els arlequinats van fer el segon amb una contra de dos contra el porter, conduïda per Molas i Baliu. El capità va fer l’últim passi, que Molas va rematar a boca de gol, la bola va rebotar al pal, Baliu la va caçar i va re-assistir a Molas, que, a la segona, va afusellar al porter vendrellenc. El 0 a 2 però, no va durar gaire en el marcador i tres minuts més tard el Vendrell reduïa diferències amb un remat de Ferrer al primer pal. L'1 a 2 va arribar fins a falta de 9 minuts del final, i amb l’Igualada carregat amb 9 faltes d’equip.

Els vendrellencs van augmentat la pressió. Gràcies a aquest canvi tàctic, al minut 48, el mateix Jordi Ferrer va aprofitar la precaució de la defensa igualadina per rematar una bola penjada al segon pal i establir l’empat. O provocaven la 10ena o aprofitaven les precaucions que la defensa igualadina havia de tenir per no fer-la. I a la fi, a falta de 2 minuts i mig el mateix Ferrer ha empalat de primera una bola penjada al segon pal i ha establert l’empat.

Ara, l’Igualada Rigat haurà d'esperar la resta de resultats de la jornada per saber si ja es classifica per disputar la Copa del Rei o si ha d’esperar a tenir una nova oportunitat la següent jornada. El pròxim compromís a l’OK Lliga serà conrea el Sant Cugat a Les Comes el dissabte 22 de desembre, en l'últim partit del primer equip de l’any.

VENDRELL 2 (0/2) Camps, Ferrer (2), Mudarra, Necci, Pellizzari, equip inicial. Nájera, Gerard Miquel i Cid.

IHC RIGAT 2 (1/1) Elagi Deitg, Met Molas (1), Ton Baliu, Oriol Vives (1) i Sergi Pla, equip inicial. Roger Bars, Tety Vives, Jordi Méndez. Martí Busquets i Manuel del Valle.