PUBLICITAT

L'Igualada Rigat s'emporta una victòria èpica a Lleida després de remuntar

Ton Baliu marca dos gols decisius en els darrers 12 segons de partit

Divendres, 11 octubre 2019. 11:00. Redacció AnoiaDiari.

Els espectadors del pavelló Onze de Setembre de Lleida van veure un partit vibrant i 14 gols. Els homes de Cesc Linares es van endur els tres punts (6-8) en un partit dels que fan afició.

Una de les aproximacions del Lleida a la porteria de DeitgExhibició ofensiva de l'Igualada Rigat davant el Lleida Llista. Els arlequinats no van tirar mai la tovallola tot i perdre de tres gols a l'inici de la segona meitat (5-2), cosa que els va forçar a prémer l'accelerador. La victòria va arribar a falta de només 12 segons, gràcies als últims gols de Ton Baliu, que va segellar un pòquer de gols. Per a la polèmica -en una de les imatges més curioses vistes darrerament a l'OK Lliga. queda el fet que el penal que va marcar, amb el temps esgotat, va ser amb el porter del Lleida marxant de la porteria com a protesta pel que considerava una decisió arbitral injusta.

El Lleida es va avançar amb dos gols de Joan Canyelles, tot i que al minut 14 Ton Baliu reduïa diferències amb un xut de cullera rasa. En els últims dos minuts de la primera part van arribar 3 gols més. Palazónvaaugmentar la diferència amb un remat al segon pal després d'una assistència d'Oriol Vives. Jordi Méndez, màxim golejador del campionat amb 9 gols, va tornar a ajustar el marcador amb una mitja volta a la frontal però només 9 segons després Joseph va fer el quart dels llistats amb un aixeca-pica després de recuperar bola a la banda. Amb el 4-2 es va arribar al descans.

A l'inici de la represa, l'ex arlequinat Oriol Vives va acabar un contraatac de dos contra un i va establir la màxima diferència del partit, 5 a 2. Però els igualadins no van abaixar els braços i pocs segons més tard, Méndez va desviar un remat de Pla i poc després, Ton Baliu va posar el 5-4 mb un tir al pal llarg han tornat a ajustar el marcador. Oriol Vives va tornar a marcar al minut 31 el 6 a 4 pels lleidatans, però un inspirat Sergi Pla va marcar dos gols en sis minuts, el segon de falta directa per la desena falta del Lleida. Amb el 6 a 6 s'ha arribat als últims 12 segons quan una gran acció individual de Bali ha posat a l'Igualada Rigat per davant per primer cop en tot el partit. Així, el Lleida va començar a jugar sense porter i amb el marcador ja a zero, l'Igualada Rigat va tirar a porteria i un peu va aturar el llançament: la parell arbitral va xiular penal, una pena màxima que Baliu va transformar.