L’Igualada Rigat guanya 2 a 0 contra el Girona CH

Si el Barça guanya o empata contra els gironins, els arlequinats passaran a la fase final

Dijous, 26 agost 2021. 09:30. Redacció AnoiaDiari.

En el partit inaugural de la lliga els igualadins van perdre davant del Barça per un resultat d’onze gols a tres.

L’Igualada Hoquei Club va disputar, ahir a Les Comes, el segon partit de la fase de grups de la Lliga Catalana d’Hoquei Patins davant el Girona CH. Els arlequinats van aconseguir la victòria per 2 gols de diferència, deixant la seva porteria a zero.

El partit va començar molt igualat entre els dos equips que van gaudir d’ocasions per poder trencar l’empat, tot i això, no les van aprofitar i, al descans, el resultat era de 0 a 0. Va ser a l’inici de la segona part quan, el capità Ton Baliu va marcar el primer gol dels locals. A les acaballes del partit, Bernat Yeste va transformar una falta directa que va suposar el 2 a 0 definitiu.

Els homes de Cesc Fernández actualment resten a l’espera del resultat del partit entre el Barça i el Girona per saber si es classificaran per la fase eliminatòria de la lliga.