L’Igualada Hoquei Club perd 11 a 3 contra el Barça

El partit corresponia a la primera jornada de la Lliga Catalana d’Hoquei Patins

Dilluns, 23 agost 2021. 19:24. Redacció AnoiaDiari.

El gol de Ton Baliu i els dos de Bernat Yeste no van ser suficients per poder fer front als onze del conjunt barceloní.

L’Igualada Rigat va començar amb mal peu la pretemporada amb una contundent derrota davant del Futbol Club Barcelona per 11 gols a 3. Els arlequinats van sortir molt concentrats els primers minuts de partit, tant que Ton Baliu, el capità igualadí, va avançar l’IHC amb un gol aprofitant un refús del porter. Després, però, el Barça va reaccionar i va deixar el marcador amb un 5 a 1 al descans.

Foto: Víctor SalgadoDurant la segona part la tònica del partit no va canviar, els blaugranes van marcar quatre gols més, posant el 9 a 1 a l’electrònic. Quan faltaven 5 minuts per acabar, Bernat Yeste va tornar a marcar pels igualadins, però la diferència ja era abismal. Finalment, el partit va acabar amb victòria dels culers per 11 gols a 3.

Els tècnics arlequinats, que plantejaven el partit com a un entrenament de cara la temporada regular, van fer jugar tots els homes convocats, fins i tot el porter suplent, Guillem Torrents va poder disputar minuts en entrar per Elagi Deitg.

El següent xoc de l’Igualada Rigat serà, aquest dimecres 25 a dos quarts de 9, contra el Girona CH a les Comes en el partit corresponent a la segona i última jornada de la fase de grups de la Lliga Catalana d’hoquei patins.