L'Igualada Rigat no aprofita una brillant primer part i cau derrotat a Reus

Els arlequinats guanyaven 0-3 i van acabar perdent per 5-3

Dilluns, 12 setembre 2022. 13:34. Redacció AnoiaDiari.

Roger bars (Foto: Xavier Garcia)L'Igualada Rigat va acariciar la victòria a la primera jornada de l'OK LLiga a la pista del potent Reus Deportiu, quart classificat al final de la temporada passada. Els igualadins van fer una brillant, avançant-se amb un 0-3 al marcador pocs minuts abans del descans.

El conjunt arlequinat va dominar els primers minuts del partit, disposant de clares ocasions. Aleix Marimon va fer el primer gol al minut 10; Gerard Riba feia el segon al 14 i el capità Roger Bars feia pujar el tercer un minut després. Al minut 18, David Gelmà feia l'1-3, resultat amb què s'arribaria al descans.

A la represa, canvi de papers i clar domini pels locals, que amb quatre gols: Aragonès (28'), Joan Salvat (32') i Julià (44' i 47') capgirava el marcador amb el definitiu 5-3 a favor dels reusencs.

Aquest dissabte, l'Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Caldes, que aquesta primera jornada va perdre a casa contra el Calafell per 3-6.