L'Igualada surt victoriós de l'enfrontament contra el Lleida (4-1)

Amb aquesta victòria els arlequinats s’allunyen més de la zona de descens de la classificació.

Dilluns, 3 abril 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El partit va tenir lloc ahir diumenge a Les Comes, els locals mai va anar per darrere al marcador i va aprofitar les ocasions que va tenir per guanyar. És el tercer cop que ho fan a casa, aquesta temporada.

Molas va anotar dos gols al partit d'ahir.El partit va començar millor pels locals que no pas pels visitants. Al minut 7, Sergi Pla penjava la pilota per la banda dreta i un Tety Vives desmarcat dins de l'àrea no s'ho pensava dues vegades i la desviava al fons de la xarxa (1-0). L'alegria a Les Comes però, va durar ben poc. Només un minut més tard, el Lleida empatava amb un gol similar (1-1). Els arlequinats disposaven de possessions llarguíssimes, però eren completament estèrils de cara porteria. Emanuel Garcia va recompensar la feina de l'equip amb un gol al minut 18, en una jugada per la banda dreta pràcticament calcada a la del primer gol de Tety Vives (2-1). Mitja part.

Vives va encaixar el primer gol de la nit.A la represa Bargalló i Roger Bars van tenir bones ocasions abans d'arribar al minut 30, però totes dues van sortir fregant el pal. El Lleida no creava perill imminent però sí que va obligar als arlequinats a ser ordenats en defensa. Quan faltaven pocs minuts del final, l'Igualada seguia guanyant per la mínima i tot i ser una mica superiors als rivals. El conjunt lleidatà va generar un parell d'ocasions perilloses mitjançant aquesta tècnica, però el partit es va posar molt favorable per l'Igualada quan Met Molas aconseguia posar distàncies amb el 3 a 1 després d'una jugada individual. Quan faltaven 27 segons pel final, el Lleida va cometre la desena falta i Met Molas va transformar la falta directa, que li permetia firmar un doblet, i el quart del vespre (4-1).