L'Igualada es veu clarament superat per un Barça molt efectiu

El resultat final parla per si sol: 8-0

Divendres, 26 febrer 2016. 11:00. Otger Gabarró.

Dijous a la nit l'Igualada Calaf Grup disputava el seu primer partit de la Copa del Rei, a quarts davant el Barça. Equip i afició arribaven il·lusionats al partit, però el Barça es va mostrar molt efectiu i no perdonava cap ocasió de gol. Finalment un resultat escandalós que deixa els igualadins fora de la competició

L'Igualada HC ha quedat fora de la Copa del Rei de Reus després de perdre per 8-0 davant el màxim aspirant al títol, el FC Barcelona. Tot i que l'encreuament es presentava difícil, l'equip es mostrava esperançat durant la setmana, i l'afició va acompanyar. Una nombrosa delegació igualadina va anar fins l'Olímpic de Reus per animar l'equip, i la penya Front Tauró no va deixar Imatge del partit d'ahir a Reusd'animar en tot moment. El resultat final reflecteix l'eficàcia davant de porteria, però és excessiu, ja que en alguns trams del partit l'Igualada aconseguia madurar la jugada i fer el seu joc.

La tònica del partit va ser la d'un Barça molt ben posicionat que no deixava espais als igualadins, i que en atac es mostrava infal·lible. El primer gol blaugrana va arribar als 8 minuts de joc, i el segon dos minuts després. Va ser llavors quan els igualadins van disposar d'un penal i una FD qe haurien suposat l'empat, però van errar en les dues ocasions i es va passar del possible 2-2 a un 3-0 que es feia massa pesat, i així s'arribava a la mitja part.

En la segona meitat els gols seguien caient, i això també va fer que Ferran López donés minuts als jugadors que no els havien tingut fins llavors durant el partit. Cap home Gran part de l'afició es va desplaçar en massa per a presenciar el partitde l'Igualada es va quedar sense disputar algun minut d'aquests quarts de final. Amb la victòria del Barça, les primeres semifinals seran Noia - Barça, a l'espera que es disputin avui els altres dos partits de quarts de final. Ara l'Igualada ja es pot concentrar altre cop amb l'OK Lliga, on és setè i està fent un bon paper aquesta temporada.