El líder s'imposa a un Igualada que no reacciona a la represa

Dimarts, 16 març 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El conjunt de Carlos López no va treure rèdit d'una primera part on va tenir opcions contra l'Europa. La derrota al Nou Sardenya (3-1) complica més la classificació als blaus, que la setmana vinent reben al Vilafranca.

Els blaus van caure al camp del líder, després d'una bona primera meitat. El conjunt igualadí visitava el Nou Sardenya, estadi del líder de la Tercera Divisió. L'inici del duel va venir amb sensacions positives, ja que els anoiencs van ser capaços d'arribar a l'àrea rival amb claredat, però Marcè i Arnau no van poder superar al porter escapulat, que es va mostrar molt segur.

Edwin intenta controlar la pilota davant d'un dels jugadors escapulatsEl guió del partit va canviar al minut 17, amb una galleda d'aigua freda per als anoiencs. Un davanter visitant va executar magistralment una falta que, entrava per tot l'escaire. Des d'aquell moment, el partit va agafar un altre color, amb possessió pels locals i uns blaus intentant atacar a partir de jugades trenades ràpides. S'arribava al descans amb derrota per la mínima.

La segona meitat va tenir una tònica ben diferent. Els locals van sortir més intensos i amb un punt més de pressió, cosa que va significar més aproximacions a l'àrea de Romans. En dues accions molt ràpides, l'Europa es va posar tres a zero. El duel tenia clar dominador. Tot i això, els blaus no es van rendir i van intentar-ho fins al final, quan Martí va fer el gol de l'honor, després d'una bona combinació de l'equip. El conjunt d'en Carlos López, rebrà la setmana vinent, al FC Vilafranca, a Les Comes, que podrà tornar a acollir espectadors.