El Monbus CB Igualada supera el CB Tenea després de tres prórrogues

Un intens partit que va exhaurir les forces dels jugadors d’ambdós equips

Dijous, 9 setembre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El Monbus CB Igualada disputava el passat dissabte 4 de setembre la primera jornada de la temporada a Lliga Catalana. Els igualadins es van enfrontar al TENEA-CB Esparreguera i van sumar una valuosa victòria.

Victòria ajustada per 112 a 111 en el matx entre anoiencs i baixllobregatins. Un partit que es va encetar amb igualtat El matx començava igualat i que va arribar al final del primer període amb un marcador de 17-17. El segon quart seria de domini verd i negre i a la mitja part el resultat era de 30 a 44. Els visitants fins i tot es van escapar més al marcador, al tercer quart, amb 24 punts, però els igualadins van retallar distàncies de nou i el període finalitzava amb un 52-66. En l’últim quart l'equip local va augmentar tant la intensitat en defensa com en atac i van aconseguir igualar al partit a falta de poc temps pel final 80-80. Restaven tres prórrogues, que van portar als jugadors d'ambdós equips al límit. Finalment, els igualadins es van endur el partit.