Èxit de participació en els tornejos de tenis taula de Festa Major

El número d’inscrits va arribar al límit dies abans de l’inici del torneig

Dimarts, 31 agost 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Per poder assegurar la distància de seguretat entre participants i públic, la competició es va celebrar al gimnàs de les Comes.

El passat dissabte 28 d’agost es van celebrar els dos tornejos de tenis taula contemplats en els actes de la Festa Major. Al matí va començar la 41a edició del torneig de veterans, obert a qualsevol persona major de 40 anys, i a la tarda el 1r torneig ciutat d’Igualada absolut, limitat a jugadors de 2a categoria nacional.

En la modalitat de veterans es van presentar 24 jugadors d’arreu de la comarca i del país, el sistema de competició consistia en una fase de grups amb sistema de lliga en la qual el primer classificat passava a quarts de final i els segons i tercers competien a vuitens. El guanyador va ser Cotchran del Congrés de Barcelona.

El ciutat d’Igualada absolut seguia el mateix sistema de competició que el de veterans i, de la comarca, s’hi van presentar jugadors del Club Ping Pong Igualada i del Club Tenis Taula Montbui. El campió va ser el número 1 del rànquing català de majors de 50 anys, Manel Suñé, del Club Tenis Taula Olesa.