Adéu al somni de la CERS d'Igualada

L’Igualada va perdre a la pròrroga per 2-3

Diumenge, 26 abril 2015. 03:00. Otger Gabarró.

L'Igualada torna a perdre a semifinals d'una final a quatre de la Copa Cers per segon any consecutiu, enguany altre cop en el cara o creu, encaixant el tercer i definitiu gol a la pròrroga

Bon partit el viscut ahir a Les Comes amb un ambient espectacular i unes grades plenes, dominat al principi pels igualadins, que avisaven amb un pal de Baliu al minut 2 de joc. Els igualadins van tenir la majoria d'opcions en el primer tram de la primera meitat però van perdonar molt, fallant un contraatac clar i un penal que hauria suposat el primer gol local. Segons després del penal ha arribat el gol de l'Sporting, obra de Joao Pinto, (0-1). Llavors els igualadins han tornat a disposar d'un segon penal que tampoc han sabut transformar, però un contraatac acabat a la perfecció per Baliu ha suposat l'empat, (1-1). El final de la primera meitat ha estat molt mogut ja que al cap d'un minut del gol igualadí ha arribat el segon visitant, per mitjà de Tiago Santos, (1-2).Ton Baliu, eufòric després de marcar el primer gol

Una segona part conservadora

En la segona part l'Igualada ha intentat per tots els mitjans aconseguir l'empat, però el segon gol igualadí no arribava. Els minuts passaven i tot i que les ocasions arribaven el gol es resistia. Tots dos equips volien evitar una FD en contra i es van veure poques faltes en tot el partit. La constant de la segona part va ser arribades de l'Igualada a camp visitant desfetes per la defensa o el porter, i ocasions esporàdiques dels portuguesos que parava bé Elagi. A falta de 4:27 pel final del partit es produeix una acció que va marcar el decurs final, ja que el mateix Elagi aconsegueix aturar una FD per 10 faltes i després Met Molas aconsegueix, també de FD, posar el 2-2 en el marcador a falta de només 2 minuts per l'acabament. L'electrònic ja no s'ha mogut més i s'ha arribat a al pròrroga.

Met Molas ha anat a celebrar amb l'afició el gol de l'empat

Una pròrroga amarga

Després d'una segona meitat a remolc els igualadins van arribar a la pròrroga eufòrics després d'aconseguir l'empat. Els primers compassos van ser dominats pels igualadins, que van crear ocasions, i a l'altra banda Elagi en desfeia de portugueses. A falta d'un minut per l'acabament de la primera meitat de la pròrroga els àrbitres assenyalen una FD per targeta blava molt rigurosa al capità Ton Baliu, que suposa que l'Sporting marqui per mitjà de Figueira i aconsegueixi passar a la final de demà, (2-3). Al final del partit els jugadors igualadins han rebut una gran obessió per part dels aficionats locals, que han empès l'equip en tot moment. L'Igualada acaba així una edició de la Copa CERS magnífica pel club, repetint l'èxit de l'any passat d'arribar a una final four. En la roda de premsa posterior al partit, un Baliu abatut es responsabilitzava de la derrota per haver comès l'última falta que ha suposat el tercer gol vistant, assegurant que "el que he fet no ho hauria d'haver fet".