TORNAR

Montbui anima a les entitats esportives a participar del concurs 'BeActive'

En el marc de la Setmana Europea de l’Esport

esports
Diumenge, 20 setembre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb un concurs, 'BeActive', Montbui engegarà deu dies d'activitats vinculades a l'esport. El concurs consta de cinc categories diferents, que es vinculen a les pràctiques esportives saludables i que fomentin la prevenció de la COVID-19.

El municipi se suma enguany a les activitats de la sisena Setmana Europea de l'Esport. Entre els dies 23 de setembre i 3 d'octubre es duran a terme a Montbui diferents propostes, englobades en aquesta celebració a nivell europeu. S'arrencarà amb el concurs fotogràfic i videogràfic 'BeActive', una iniciativa promocionada des del Consejo Superior de Deportes, i que té el recolzament de l'Ajuntament montbuienc.

Amb 'Be Active', que comença el mateix 23 de setembre, es vol que les entitats i associacions montbuienques prenguin part en aquest concurs, que es desenvoluparà en cinc categories. Hi ha un premi de fotografia (amb l'esport com a tema central), un altre premi de vídeos divertits (fent esport), un altre premi amb vídeos amb reptes a superar que requereixin l'ús d'una habilitat esportiva amb coreografia, un altre premi amb vídeos de reptes a superar que requereixin l'ús d'una habilitat esportiva sense coreografia i una cinquena categoria on es poden presentar vídeos mostrant l'adaptació de la pràctica d'un esport a les mesures de prevenció de contagis de la COVID-19 i que configuren la 'Nova normalitat'.

Segons les bases, els vídeos hauran de ser originals i tenir una durada de menys de 30 segons. Cada entitat haurà de proposar la participació al seu públic objectiu (afeccionats, esportistes, usuaris, etc.) i gravar el vídeo a partir de l'aplicatiuTikTok i, posteriorment, pujar-ho a Twitter, Facebook i Instagram amb les etiquetes #BeActive #SemanaEuropeadelDeporte20 i també nominant a l'entitat per la qual participa.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.