Les noies del Cadet Femení del CB Calaf, campiones de Lliga

Després de guanyar en una intensa final a les Maristes M. Goumar

Dimecres, 9 juny 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Dissabte es va celebrar al Poliesportiu de Calaf la final del Campionat Territorial de Lleida en la categoria de Cadet Femení. Els quatre equips classificats s’enfrontaven en una Final a 4 per tal de dirimir qui seria el campió de la temporada 2009-2010.

L'equip cadet femení del CB Calaf

Al matí es van celebrar les dues semifinals. En la primera, el Calaf es va imposar de forma clara al Zero Zero C.B. Bellpuig per 68 a 28. Pel que fa a la segona , el Maristes M. Goumar també va guanyar de forma contundent al Sedís Caditour per 73 a 34. Tot estava preparat, doncs, per la gran final : dos magnífics equips amb jugadores de molta classe i amb dos bons entrenadors.

I la final no va defraudar a ningú. En un disputat partit en que les defenses es van imposar als atacs, tan sols en el primer quart les jugadores del Maristes es van escapar de 10 punts, però les calafines van saber reaccionar i la primera part es va acabar amb empat a 23. El tercer quart va finalitzar amb un altra empat a 32, i en el últim quart semblava que les noies del Calaf tenien el triomf a la mà, doncs a falta de 1 segon guanyaven per 45 a 42. Però una errada de l’àrbitre al donar com a triple un tir de 2 punts, sobre el toc de la botzina, al Maristes va posar l’empat a 45 al marcador i es va haver d’anar a la pròrroga. En el temps afegit la intensitat defensiva, amb la corresponent càrrega de personals, va passar factura als dos equips i va fer que la manca de suplents obligués al Maristes a finalitzar el partit amb 3 jugadores. Al final l’equip de Calaf es va imposar per 54 a 47.