Les noies del CBI demostren saber vèncer les dificultats i aconsegueixen una victòria treballada

CB Igualada 71- CB Olesa 64

Dilluns, 20 desembre 2010. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
Victòria agònica en un partit d'alta intensitat enfront l'Olesa. El partit va començar malament per a les igualadines ja que l'Olesa va sortir amb molta intensitat defensiva i amb les coses molt clares en atac. Les igualadines els hi costava entrar en el joc. En el minut 8, el marcador reflectia un preocupant 6 a 17, però un parcial de 6 a 0 reduïa diferències.

En el segon període, el joc es va igualar però tot i això, les blaves els hi costava aturar el joc de la seva jugadora de referència, Gaby Rodríguez. Al final s'arribava amb un just 29 a 37. El tercer període va ser el de més qualitat per part igualadina, es va iniciar amb una gran defensa i un gran encert en atac, posant un parcial de 8 a 0 en els tres primers minuts que capgirava el marcador.

En el minut 5 el parcial era de 14 a 2. A partir d'aquí les igualadines van agafar més confiança en el seu joc i van ser capaces de defensar amb més intensitat tot i que costava capturar els rebots defensius. En el darrer període les locals van agafar una màxima diferència de 10 punts, però lluny de tirar el partit, les del Baix Llobregat van fer un parcial de 2 a 9 que ajustava el marcador a 3 punts, 65 a 62. En aquell moment, les igualadines van créixer envers les adversitats i van saber aturar el joc de l'Olesa, es va aturar les penetracions de les jugadores exteriors i es va anul·lar a Gaby Rodríguez. Al final, un merescut 71 a 64 en un partit molt treballat i en el que les blaves van saber créixer envers les adversitats.

Igualada: C.Bargalló, M.Pujol (2), V.Júlvez (2), A.C.Martínez (5), M.Amatllé, N.Minguet (21), L.Icart (8), L.Martín(2), S.Pujol, X.Freixas (14), È.Vives (17)

Olesa: L.Martínez, G Rodríguez, M.López, M. Guillamó, E. Vila, L. Ratera, S. Carrasco, A. Llobera, N. Gómez, S.López.

Àrbitres: A.CANLE, R.CANO

Parcials: 12-17, 17-19, 26-11, 16-17