Les noies del CBI no poden amb el líder

Depimés CB Igualada 54 -CBF Cerdanyola C&n 69

Dilluns, 12 març 2012. 15:00. Redacció AnoiaDiari.
Derrota de l'Igualada davant el colíder del grup, el Cerdanyola. El partit va començar amb molta intensitat des de l'inici i amb molta efectivitat per part de l'equip rival en els primers minuts.

Vero Júlvez. Foto Joan Ribera

Al Depimés Igualada li costava córrer i trobar atacs còmodes per poder anotar, en els primers 5 minuts només van fer 2 punts. Les blaves es van introduir en el partit ràpidament gràcies a dos triples seguits, però posteriorment un parcial de 0 a 8 posava el 12 a 17 a favor del Cerdanyola al final del primer període.

En el segon període, l'Igualada va estar més encertada de cara a cistella però la defensa no millorava, les visitants podien circular molt còmodament la pilota en atac, capturar fàcilment rebots ofensius i anotar cistelles fàcils sota a cistella. El Cerdanyola era capaç de córrer i jugar plàcidament en el joc estàtic fet que portava de corcoll a les blaves que es veien incapaces de remuntar el vol. Al descans, tot i la diferència vista al camp, les locals només perdien de 6 punts, 29 a 35.

A la represa, les blaves van intentar capgirar el partit amb una pressió a tota pista que les del Cerdanyola podien trencar amb certa comoditat. S'arribava al final del tercer període amb un 42 a 50. Molt havien de canviar les coses per poder endur-se la victòria tot i la poca diferència en el marcador. Al començar el darrer període les del Depimés van posar caràcter i van ser capaces de col·locar-se a només cinc punts gràcies a l'atraviment en les accions d'atac i la defensa pressionant.

Però va ser un vist i no vist ja que les verdes, amb un parcial de 2 a 11, certificaven la victòria col·locant el marcador amb 13 punts de diferència, 52 a 65 a manca de dos minuts per acabar el partit. Els darrers minuts van ser de pur tràmit i van servir perquè les del Cerdanyola ampliessin la diferència a la màxima de tot el partit, 15 punts, 54 a 69.

Jugadores C.Carner (6), M.Pujol (2), V.Júlvez (8), AC.Martínez (6), M.Quintana, N.Minguet (6), L.Icart (11), A.Acevedo(9), S.Pujol, X.Freixas (4), È.Vives (2)

Parcials 12-17, 17-18 (29-35), 13-15 (42-50), 12-19 (54-69)