Les noies deL CFI no van tenir res a fer contra el Lloret

C.F. LLORET, 4 – C.F. IGUALADA, 2

Diumenge, 26 febrer 2012. 17:15. Redacció AnoiaDiari.
L'Igualada femení es desplaçava a Lloret sabent que tindria un partit molt difícil, però una primera part impecable de les gironines amb una jugadora desequilibrant que va marcar 3 dels quatre gols i va centrar l'altre, van fer impossible aconseguir res de positiu.

a Yaiza protegint per evitar una centrada a la línia de fons

Les lloretenques van sortir fortes, i en 20 minuts van aconseguir tres arribades a porteria que es van convertir en tres gols. Unes mans dins l'àrea de la capitana van significar el penal amb el que la Marina escurçava distàncies al 35, però abans d'arribar a la mitja part, les locals aconseguien un altre gol que deixava el partit sentenciat.

Si a la primera part les noies de La Selva van fer un joc gairebé perfecte, a la segona es van dedicar més a passar minuts deixant només dues puntes que amenaçaven cada dos per tres la defensa igualadina. Unes altres mans de la capitana, aquest cop fora de l'àrea, li van representar l'expulsió i a partir de llavors les locals es van anar quedant a conservar cada vegada més.

L'Igualada va tenir les seves ocasions durant tot el partit, amb dos pals, diverses faltes i moltes sacades de córner, però no va ser fins gairebé al final del partit que la Mariona va aconseguir escurçar distàncies amb el segon gol igualadí.

C.F. IGUALADA: Noelia García (portera), Elena Alert, Janet Mendoza (Maria Sayavera 34') (Alba Martos 63'), Carla Navarro, Mireia Toldrà (Yaiza Moratilla 29') (defenses), Araceli Barroso (Mireia 82'), Jèssica Pablos, Maria Solé (centre del camp), Mariona Marsal, Judit Pablos, Marina Salanova (davanteres). Entrenadors Santi Ramos i Paco Pablos

C.F. LLORET: Yasmina Gallego, Mireia Lucena, Nora Fortes, Agnès Ametller, Ana-Nuria Ríos, Laia Martínez, Tamara Horna, Silvia Álvarez, Elena Hernández, Cristina Mir, Míriam Maldonado. Suplents: Marta Enrich, Marta Urbano, Noelia Barrero. Entrenador: Manuel Jesús Zamora

GOLS: 1-0 Ana-Nuria (5'), 2-0 Míriam (10'), 3-0 Ana-Núria (20'), 3-1 Marina (35'), 4-1 Ana-Núria (42'), 4-2 Mariona (87')

ÀRBITRE: Ruben Moreno Hernández – Assistents: Sebastián Güibas Guevara – Jawad Ziata Boutarfa

INCIDÈNCIES: Targetes grogues a Agnès Ametller (35' i 67'), Elena Alert (44'), Tamara Horna (89')

PROPER PARTIT: Dissabte que ve a 2/4 de 7 de la tarda, l'Igualada rep La Salle a Les Comes