Les noies de l'Igualada perden punts

C.F. Igualada 1- U.E. L’Estartit 2

Dilluns, 5 octubre 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Les igualadines han obtingut aquest cap de setmana un mal resultat en un partit que va començar força igualat. Tot i les oportunitats que es van anar presentant al llarg del mati, les visitants van acabar firmant l'1 a 2 amb un gol que els va donar els tres punts.

Fins a la primera mitja hora de joc en què l'Igualada va encaixar el primer gol. Des d'aquest moment i fins a la mitja part, les locals es van tirar una mica enrere però en cap moment es van veure superades per les de l'Empordà.

La igualadina Jèssica Pablos robant la pilota a una rival

A la segona part, la tònica no va variar amb domini altern per als dos equips i poques ocasions també per a tots dos rivals. En una d'aquestes ocasions, l'Igualada va aconseguir empatar en una jugada que va finalitzar la Pilar Puig batent la portera amb un bon xut des de la frontal de l'àrea. Faltava un quart d'hora per al final i semblava que hi havia possibilitats, però les visitants van posar una marxa més i van aconseguir el gol que els donava els tres punts.