Primera victòria de l'Igualada femení a la Lliga

C.F. IGUALADA, 2 – U.D. SALOU, 1

Diumenge, 13 setembre 2009. 16:15. Redacció AnoiaDiari.
L'Igualada Femení va resoldre el primer partit de lliga amb una victòria ajustada sobre la U.D. Salou. El partit que es va resoldre en 5 minuts, entre el 20 i el 25 de la segona part, va ser difícil, ja que el Salou va formar dues línies defensives de 4 noies per evitar que les igualadines poguessin arribar a la porteria en condicions.

La Mireia xutant amb potència a porteria

L'Igualada va tenir la primera oportunitat al primer minut de joc, amb una falta a la frontal de l'àrea que la portera del Salou va enviar a córner. Més endavant es disposaria d'unes quantes oportunitats més, però el garbuix de jugadores rivals feien molt difícil l'objectiu d'avançar-se al marcador.

La segona part va començar igual que la primera. Ja semblava que l'Igualada, que va portar el domini del partit els 90 minuts, no podria trencar la fèrria defensa del Salou, quan una bona passada llarga de la Sara, la creua bé la Marina enviant la pilota al fons de la xarxa. Era l'1-0 i semblava que aquest gol donaria oxigen a les locals.

L'alegria va durar poc, perquè al cap d'un minut, l'àrbitre xiula penal en una acció sobre la davantera del Salou que s'escapava cap a porteria i el Salou empatava el partit.

Amb el partit una altra vegada empatat, l'Elena rebutja la pilota que arriba a la Sara per la banda dreta que veient la Jèssica ben situada al centre, li fa una centrada perquè marqui el 2-1 definitiu per l'Igualada.

C.F. IGUALADA: Noelia Garcia (portera), Elena Alert, Yaiza Moratilla, Carla Navarro, Maria Sayavera (Núria Manils 55') (defenses), Carola Monrabà (Maria Solé 75'), Maria Solé (Jessica Pablos 46'), Mireia Toldrà (centre del camp), Sara Bergadà, Janet Mendoza (Mar Jorba 46'), Marina Salanova (Èlia Sallés 75') (davanteres). Entrenadors: Santi Ramos i Laura Queraltó

U.D. SALOU: Laura Pérez, Anna Ruiz, Aida Ramos, Andrea Ruiz, Judit Capafons, Claudia Medina, Miroslava Milos, Mireia Garcia, Lilian Royo, Anna Garcia, Andrea Mellado. Suplents: Ariadna Sevillano, Cindy Barreiro, Sheila Pensado, Claudia Cañero, Andrea Coca, Belén López. Entrenador: Juan A. Ávila Cabrito

Àrbitre: Douyaduaren El Hanache Ismail. Va ensenyar targes grogues a l'Elena i la Yaiza per l'Igualada i l'Aida pel Salou.