El Proinosa Igualada empata a casa amb les baixes de Navarro i Busquets

PROINOSA IHC 1 - SHUM MAÇANET 1

Diumenge, 22 febrer 2009. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
El Proinosa Igualada ha protagonitzat aquest cap de setmana un enfrontament caracteritzat pels desencerts. Moltes oportunitats i bons llançaments a porteria que només han servit perquè els nois de Joan Carles aconseguissin empatar a falta de 4 minuts pel final. D’altra banda els igualadins s’enfrontaven al Maçanet amb dues baixes importants: Navarro i Busquets. Classificació i resultats

CLASSIFICACIÓ

RESULTATS

La primera meitat del partit ha començat amb una intensitat moderada per part dels locals. Tot i que el Proinosa ha tingut les primeres bones ocasions de gol, el porter del Maçanet ja avançava el que seria una actuació brillant en la resta de partit. Finalment ha arribat el 0-1, amb una bona assistència des de la zona mitja i un mal tancament de la defensa igualadina.

El mal de cap pels igualadins ha durat tota la primera meitat, fins gairebé al final, amb el marcador en contra i algunes ocasions sense resoldre. El Maçanet ha disposat d'un penal perquè Balagué ha perdut l'estic en una jugada d'atac visitant, però que el porter igualadí ha aturat sense problema.1 minut després el penal es produia a l'altra porteria. Marín l'ha enviada al pal, on també s’estavellaria un remat exterior de Baliu i encara hi hauria temps per dues aturades més del porter del Shum, Calonge.

La segona part les ganes de gol pels igualadins els han mantingut en atac constant, tot i que les baixes de Navarro i Busquets acusaven el cansament dels arlequinats.

El segon temps ha començat amb un altre penal no aprofitat per l'IHC, arran d’una caiguda de Creus dins de l'àrea. La bola ajustada d’Edu ha acabat sortint fora, i després d’això les oportunitats pels locals s’han anat repetint sense que cap d’eller resultés el gol de l’empat: 3 boles seguides de Marín al travesser, un 1 contra porter de l'Edu que salva Calonge...

El Shum per la seva banda aprofitava algunes contres i arribava amb molt perill a la porteria de Balagué que ho ha aturat tot, fins i tot un segon penal.

No ha estat fins al minut 21, amb el quart penal favorable a l'IHC que ha arribat l’empat. L’encarregat de llançar-lo ha estat de nou Marín que ha convertit el marcador a l’1-1. Els igualadins buscaven el gol de la victòria que no ha acabat arribant, i el Proinosa ha sumat un sol punt, davant d’un equip en la zona de descens.

PROINOSA IHC 1 (0/1) Balagué, Baliu, Creus, Edu, Pelicano, equip inicial. Marín (1). Ll.Tomàs, J. Muntaner, J.Raja.

SHUM 1 (0/1) Calonge, Castañé, Gonzalez, Garcia (1), Soler, equip inicial. Maqueda.

GOLS: 0-1 Garcia (m 9). SEGONA PART. 1-1 Marín penal (m 21.12)