Nova victòria per l'equip femení de l'Hoquei Igualada a 2a Catalana

Derrotes a 1a Nacional i a 1a Catalana

Dimecres, 18 febrer 2009. 18:04. Redacció AnoiaDiari.
Cap de setmana flux pels equips femenins de l'Igualada d'Hoquei. Les noies del Dyser Totgraf han sumat dues derrotes, a 1a Nacional Catalana per la mínima contra el cerdanyola, també per la mínima en el derbi comrcal a 1a Catalana contra el Capellades mentre que a 2a Catalana, les noies del Tot Graf s'han imposat amb un 6-1 contra el Riudebitlles.

Igualada - Riudebitlles

Igualada - Capellades

1a NACIONAL CATALANA

IGUALADA H.C. “A” - 1

Teresa Bernadas (P), Laura Balaguer (P), Maria Díez, Aida Vera, Clara Ferrer, Laura Torres, Anna Gil, Jordina Galán i Ivonne Copoví.

CERDANYOLA C. H. - 2

Laia Salicrú (P), Beatriz Iglesias (P), Vanessa Daribó, Iolanda Font, Daniela Guerrero, Marta Fuentes, Paula Torner, Mònica Piosa, Quima Jimeno i Marina Garriga.

Arbitratge de Josep Ma. De Lamo. Desastrós. No va veure dos gols clars de Igualada, que la pròpia portera visitant va reconèixer en acabar el partit.

Gols

1a. Part: min. 16’ 27” Vanessa Daribó 0-1.

2a. Part: min. 6’ 12” Maria Díez 1-1, min. 7’ 20” Iolanda Font 1-2.

Partit en el que les noies del DYSER-Totgraf Igualada H.C. “A” envers el terce classificat de la lliga i que va saber aprofitar el seu potencial ofensiu i la qualitat de la seva portera internacional. El primer temps va ser de domini altern, fins la meitat del temps reglamentari, marcat per la imprecisió de les igualadines que tot i arribar amb claredat a la porteria contraria, no assolia agafar avantatge.

La diferència la posava l’equip visitant, que aprofitant-se de la rapidesa del seu joc, superava en una excel•lent jugada la defensa i portera igualadines.

Les poques ocasions de les noies de DYSER-Totgraf, s’estavellaven un cop darrera l’altre en les cames i estics de les defenses locals, o bé les bones intervencions de la portera feien infructuoses les accions de les igualadines. El mateix succeïa en l’altre porteria. Les noies del Dyser-Totgraf van aguantar perfectament l’ordenat joc visitant i les poques ocasions de que van disposar abans del descans van ser resoltes amb una gran actuació de la Laura.

La represa va comportar l’empat de les igualadines i un joc molt igualat. Les ocasions es succeïen, i en l’única bola penjada que va arribar a superar a les defenses igualadines, les visitant assolien desviar la bola, fent-la arribar al fons de xarxa igualadina.

La impressió que es desprèn d’aquest partit és que l’equip està fent les coses bé i que de mica en mica arribaran de ben segur els bons resultats.

El proper partit

Serà el dissabte dia 28 de febrer a les 18:00 hores a Les Comes. Sent el primer enfrontament de l’eliminatòria que les noies del Dyser-Totgraf disputaran, dins la Copa d’Europa de Clubs contra l’equip alemany del TUS Düsseldorf. Tot seguit, l’endemà diumenge a les 18:30 hores jugaran el seu partit de lliga a Vilanova i Geltrú.

1a CATALANA

IGUALADA H.C. - 4

Teresa Bernadas (P), Kelly Ordoñez, Ivonne Copoví, Aida Vera, Carla Calleja, Raquel Bernadas, Mònica Morros i Raquel Torres.

CAPELLADES H.C. - 5

Anna López (P), Florentina Pérez, Mónica Mallen, Verena Casado i Meritxell Martínez.

Gols

Primer Temps: min. 05’ 49” Carla Calleja 1-0, min. 6’ 33” Meri Martínez 1-1, min. 7’ 23” Raquel Bernadas 2-1, min. 7’ 29” Verena Casado 2-2, min. 11’ 30” . Meri Martínez 2-3, min. 15’ 08” Verena Casado 2-4.

Segon Temps: min. 3’ 52” Carla Calleja 3-4, min. 15’ 40” Meri Martínez 3-5, min. 18’ 20” Carla Calleja 4-5.

Partit molt intens per part d’ambdues parts, el que van disputar el diumenge els equips anoiencs de la categoria. El DYSER-Totgraf Igualada H.C. envers un rival, que va usar el seu potencial individual, no va saber parar a les noies del Capellades. Sobre tot durant set minuts de la primera part, les noies del Dyser-Totgraf van perdre el nord. Tot just desprès d’augmentar per segona vegada l’avantatge en el marcador, altre cop, com ja ve passant assíduament, rebien el gol de l’empat tant sols sis segons desprès. Això va ser un gerro d’aigua freda que va aturar a les igualadines i va donar ales a les visitants per anar-se’n en el marcador fins al 2 a 4 del descans.

En el segon període la ràpida circulació de bola no donava opcions a les capelladines, que a base de perseguir a les del Igualada, van acabar esgotades. Cosa que aprofitaren bé les noies de l’Anna Gil i la Laura Balaguer per escurçar el resultat. Però incomprensiblement, quant les noies de “KP” es van quedar durant uns minuts amb tres jugadores de pista a causa de l’esgotament físic d’una d’elles, no tant sols no ho van aprofitar, si no que a més en una errada monumental de tota la defensa, rebien un gol que ampliava el desavantatge que els acabaria donat la derrota. De res va servir ja l’últim gol igualadí que arrodonia el 4 a 5 final.

El proper partit: Serà el partit aplaçat de la primera volta envers el C.P. Vic. Es jugarà el proper divendres. a les 20:30 hores a Les Comes.

2a CATALANA

IGUALADA H.C. - 6

Ester Alamillo (P), Kelly Ordoñez (P), Raquel Bernadas, Sònia Morros, Mònica Morros, Loide Egea, Sabina Alamillo i Raquel Torres.

C.P. RIUDEBITLLES - 1

Cristina Garcia (P), Ester Ayora, Cristina Saumell, Cristina Bayo, Jorgina Esteve, Paula Gelonch i Maria Nadal..

Arbitratge del Sr. Josep Ma. de Lamo. Desencertat, però sense influir en el resultat.

Gols

Primer Temps: min. 3’ 59” Raquel Torres 1-0, min. 12’ 32” Sònia Morros 2-0.

Segon Temps: min. 0’ 52” Ester Ayora 2-1, min. 9’ 30” Raquel Bernadas 3-1, min. 15’ 15” Raquel Bernadas 4-1, min. 17’ 42” 5-1 Raquel Torres 5-1, min. 19’ 51” Mònica Morros 6-1.

L’encontre davant el rival de la veïna població de Sant Pere de Riudebitlles, no va ser com sempre. Aquesta vegada la duresa a la que habitualment ens tenen acostumats va desaparèixer de la pista, per donar pas a l’hoquei. La millor qualitat tècnica de les noies del DYSER-Totgraf va fer que en la primera part, exceptuant alguna errada defensiva al final, fos un atac continuat de les igualadines. Tot i que la manca d’encert en la segona meitat del primer temps no és va patir en cap moment per el decurs del partit.

La gran exhibició de joc de totes les jugadores igualadines que van ratllar a gran nivell, va fer que en arribar al descans el resultat fos curt per les igualadines a causa de gran quantitat d’ocasions creades.

Ni tant sols el gol inicial de les visitants en la represa, va donar ales a les del Penedès.

L’excel•lent partit de les igualadines va donar com a resultat que es jugues una gran quantitat del temps en el meitat de pista visitant. De mica en mica les noies que entrena L’Ivonne Copoví, fruit de les bones jugades creades, van anar engruixint el resultat. Assolint l’últim gol en l’última jugada del partit.

Està encara per decidir la data en que es disputarà el proper partit davant de l’equip del Reus Deportiu.