Cròniques del Club Handbol Igualada

Dimecres, 18 febrer 2009. 17:50. Redacció AnoiaDiari.
Els juvenils tornen a guanyar amb un contundent 32 a 26 davant l'Agramunt; les set jugadores del cadet femení van fer molt bon paper sense aconmseguir superar les amfitriones a Canovelles; el cadet masculí perd per la mínima contra el Sant Cugat; els infantils masuclins continuen líders del grup després d'haver derrotat el Sant Ot de La Seu d'Urgell i les noies de l'infantil aconsegueixen una aclaparadora victòria per 35 a 14.

JUVENIL MASCULÍ

CH Igualada Gran Anyada 32 - CH Agramunt 26

Els juvenils tornen a guanyar

Després de diversos partit perduts, els juvenils del CH Igualada Gran Anyada van tornar a guanyar, aquest cop al pavelló de Les Comes davant l'Agramunt per un marcador de 32 a 26. Sense fer un joc massa lluït, els igualadins van dominar el joc de principi a fi, i no van tenir cap dificultat per vèncer a un equip que té una bona tècnica

però que té jugadors joves encara una mica inexperts. La victòria es va basar en una bona defensa, que va dificultar la circulació de pilota de l'equip de l'Urgell, i en un joc ràpid de contraatac. Es va arribar al descans amb avantatge de 16 a 10.

Al segon temps, però, els d'Agramunt van plantar cara davant la desorientació dels igualadins, i van aconseguir la mateixa renda de gols en aquest parcial (16 a 16).Els locals haurien d'haver guanyat per una renda més àmplia de gols però segueixen sense trobar el joc ràpid i efectiu que els caracteritza.

Pels igualadins van jugar: Alex Sabaté (porter), Dani Vlasceanu, Pol Cantero, Albert Belart, Aitor Fernández, Edu Lezama, Ton Garcia i Roger Calçada.

CADET FEMENÍ

CH Canovelles 27 – CH Igualada 15

Les 7 fantàstiques

Les noies, entrenades per Hilari Canales , aquesta setmana van desplaçar-se a Canovelles amb només 7 jugadores però amb moltes ganes de jugar i guanyar el partit ,tot i que les vallesanes doblaven en nombre el seu efectiu.

A la primera part, les igualadines, amb una defensa gairebé perfecte però amb un atac amb petites errades en el llançament , va fer que les vallesanes ,amb el seu joc molt fluid en atac ,arribessin al descans amb un just 12 a 9.

A la represa,les anoienques ,com és ja habitual,van sortir disposades a lluitar per guanyar el partit. La pressió del públic ,que va tenir una actitud poc respectuosa amb les jugadores va anar desinflant i no van aconseguir remuntar el partit.

El seu entrenador, vol felicitar l’actitud positiva de les 7 jugadores ,al llarg de tot el partit.

Per l’Igualada van jugar: Èlia (p), Aida, Eva,Judit, Ainoa, Júlia i Berta.

CADET MASCULÍ

CH Igualada Kobe)media 35 – Handbol San Cugat 37

Un plantejament poc ambiciós regala dos punts al Sant Cugat

Els Igualadins perden davant el Sant Cugat. A la primera part amb un gran esforç dels jugadors igualadins es manté un ajustadíssim marcador de 21-22. A la represa els dos equips es van esforçar al màxim per aconseguir la victòria però el Sant Cugat va guanyar per tan sols dos gols.

Per part de l’Igualada van jugar: Guillem Alonso (p), Robert Canadell (p), Rubén Álvarez, TonCasellas (1), Sergi Bosque, CarlesBertran (1), Álvaro Luque (7), RogerCalçada (7), Aleix Cuadras (6),Èric Elvira, Gerard Inglés(cronista de la jornada), JordiCusco (11), Aitor Fernández (2).

INFANTIL MASCULÍ

CH Igualada Infantil Masculí Atlètic 25 - Sant OT La Seu d’ Urgell 19

Líders de grup

El partit va començar amb una baixíssima efectivitat per part de l’ Igualada, junt a que l’ equip visitant jugava bé i concentrat, fins acabar la primera part amb resultat advers de 8 a 10.

La segona part, després de les instruccions de l’entrenadora, l’ equip va canviar totalment a millor, i molt més concentrats, també agafant responsabilitats els jugadors, a destacar el lideratge de Marc Mascaró i d’en Jordi Vilarrubias, que avui celebrava aniversari, fins acabar el partit amb un resultat favorable de 25 a 19.

Amb aquest partit acaba la 1ª fase d’enguany, a destacar que l’ equip ha quedat primer de grup, només amb la pèrdua d’un partit, fet que els permetrà passar a la fase final, desitjant-los molta sort car els equips seran més forts i conjuntats. També recorda’ls-hi que si surten concentrats i sense por des del primer moment, tindran oportunitats de fer un bon paper, que és el que haurien de fer degut a la seva qualitat com a equip.

Bona sort nois!

Per l’Igualada van jugar: Eric Vera, Marc Mascaró(9), Sergi Garcia(4), Jordi Vilarrubias (8), Iban San Miguel (1), Joan Esteve Giménez(1), March Vich(1), Marc Vilardell , Raül Ubía (1) i com a porter en Joel Borràs, entrenats per la Basi Maturana.

INFANTIL FEMENÍ

CH Igualada Montvall 35 – Asso lleidatana d’handbol 14

Bon partit a les Comes

Diumenge 15 de febrer es va jugar en les comes, el partit corresponent a la jornada núm. 13 del Campionat de Catalunya infantil femení que enfrontava al CH Igualada Atlètic Montvall i l’Associació lleidatana d’handbol.

El marcador del partit l’inaugurava l'equip visitant, el que feia que es pogués esperar un partit ajustat. Però va ser tot el contrari. Les noies de l’Igualada, van començar a fer el seu joc i no van trigar en allunyar-se en el marcador. Avantatge que van saber administrar molt bé en tot moment amb ràpids contraatacs i jugades molt ben elaborades.

Fet que les va permetre arribar al marcador final de 35 a 14 a favor de les igualadines.

Cal felicitar a les noies per un joc que les acosta cada dia més a ser les campiones d'aquesta lliga.

Van jugar: Judit Gómez, Jana Gabarró, Laura Grau, Berta Rizo, Nora Muñoz, Jordina Marsal, Elena Minguez , i a la porteria Miriam Pla.