El Proinosa Igualada no passa de l'empat i diu adéu al somni de la Copa del Rei

Ok Lliga: Proinosa IHC 2 - CH Lloret 2

Dissabte, 12 desembre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Empat amb molt mal regust. Aquesta va ser la sensació dels aficionats de Les Comes que van veure com el Proinosa Igualada HC,  tot i dominar el partit durant gairebé els cinquanta minuts de joc, no aconseguia sumar els tres punts davant el CH Lloret. La manca d'efectivitat de cara a porteria d'aquest matx allunya definitivament les opcions dels arlequinats per accedir a la Copa del Rei, i ara mateix situa la permanència com l'objectiu prioritari. 'Ara caldrà centrar-se en sumar victòries per aconseguir tranquil·litat', ha dit Joan Carles. D'altra banda, la jornada ha estat marcada per la 1a derrota del Barça, per 4-2 a Vic.

Classificació 12a jornada OK Lliga

Resultats 12a jornada OK Lliga

Baliu controla davant l'atenta mirada d'un jugador del Lloret i l'àrbitre / anoiadiari·cat

El partit havia començat prou bé pel Proinosa. En la primera arribada a porteria, Formatjé avançava els igualadins al min.3. Seria el preludi d'una primera part amb domini gairebé aclaparador sobre el Lloret, però sense materialitzar cap més ocasió de gol. Els visitants només aconseguien arribar dos cops a la porteria de Balagué, abans d'arribar al descans. D'altra banda, el capità David Busquets retornava a la pista.

A la represa, pocs canvis en la dinàmica del partit, fins que la por latent dels aficionats igualadins es feia realitat: en una jugada aïllada, Casalí empatava pel Lloret (1-1, min.38.30). L'IHC aconseguiria posar-se de nou al capdavant del marcador per mitjà d'un penal transformat per Edu Fernández, al min.43.30. Però els jugadors de Joan Carles no sentenciaven, malgrat tenir superioritat numèrica arran de l'expulsió del tècnic del Lloret, Tibau. El porter visitant, Nando Serra, semblava fer un dels partits de la seva vida.

I el tòpic de 'qui perdona massa ho acaba pagant' es feia realitat: Casalí empatava de nou al min. 47.30 (2-2), sense temps perquè els arlequinats aconseguissin reaccionar. Un punt injust, amb molt mal regust de boca, que deixava sentiments dividits al pavelló de Les Comes després de veure que l'Igualada, com ha passat en altres partits, juga millor que el rival però no en sap treure profit.

S'esfuma la Copa

L'entrenador de l'Igualada, Joan Carles, ha lamentat les ocasions desaprofitades pels seus jugadors per endur-se una justa victòria, sense saber treure profit de dos avantatges numèrics i diversos atacs clars amb superioritat numèrica. En declaracions a Ràdio Igualada, el tècnic arlequinat ha reconegut que el somni de la Copa del Rei s'ha esvaït, i que 'ara caldrà centrar-se en sumar victòries per aconseguir tranquil·litat'.

Dimarts vinent l'IHC es desplaça a la complicada pista del Cerceda per disputar la 13a jornada de l'OK Lliga, en partit avançat a causa de la CERS.

PROINOSA IHC 2 (1/1) Balagué, Navarro, Creus, Formatjé (1) i edu (1), equip inicial. Baliu, Torner, Busquets. Raja i A. Lòpez

LLORET 2 (0/2) Serra, Rodri, Gonzàlez, Llado i Casalí (2), equip inicial. Tibau

GOLS: 1-0 Formatjé (m 3). SEGONA PART. 1-1 casalí (m 13.27), 2-1 Edu penal (m 13.27), 2-2 Casalí (m 22.40).

INCIDÈNCIES: 250 espectadors a les Comes. Els àrbitres Valverde i Gòmez han tingut algunes errades importants. Gomez ha aturat el partit dos cops perquè l'aire d'una joguina que es diu AIRZOOKA el moslestava.