Una derrota a Blanes trenca la bona ratxa de l'Igualada

Sather Blanes 8 - Proinosa IHC 5

Divendres, 4 desembre 2009. 23:30. Redacció AnoiaDiari.
El Proinosa Igualada HC visitava una pista complicada, la del Sather Blanes, on només s’havien aconseguit dues victòries en els últims deu anys. Tot i això, els arlequinats aconseguien controlar una primera part que finalitzaria amb empat a 3 i les sensacions eren bones. Però la represa ha estat letal per als igualadins, que han acabat encaixant vuit gols fruit de les facilitats defensives. La derrota davant un rival directe trenca una ratxa de tres victòries consecutives dels igualadins, i dificulta les seves opcions per classificar-se per la Copa a falta de quatre partits.

Classificació 11a jornada OK Lliga

Resultats 11a jornada OK Lliga

El Blanes s'ha avançat al marcador gràcies a un gol de Ramon Benito (min.4.30), que Formatjé aconseguiria neutralitzar de falta directe al min. 11. Un guió que es repetiria després, quan els locals marcaven el 2-1 (min. 16) però Edu Fernández aconseguia transformar un penal just un minut després. L'efectivitat ofensiva, que a Vilafranca va millorar, era molt bona: del 100% a pilota aturada.

Els jugadors de de Joan Carles començaven a controlar el matx. Baliu avançava els arlequinats (2-3) aprofitant el rebot provinent d'un xut al pal de Torné. Tot es posava de cara, fins que "un error infantil" -segons el tècnic igualadí- propiciava l'empat a 3 del Blanes, quan només faltava un minut pel descans.

Seria un presagi, perquè els locals s'han noquejaven un Igualada adormit a la represa: en un minut i mig aconseguien dos gols, avançant-se per 5-3 (Benito i Selva). Fernández marcava el seu segon gol i donava esperances als igualadins (5-4), però el jugador del Blanes Selva mantenia de nou els dos gols de distància (6-4). Torné retallava un cop més al min.15.30 (6-5)... i només 30 segons més tard l'escena es repetia, amb diana de Ridaura. Armengol sentenciaria al min. 21 el matx, que encara veuria com Torné no aconseguia transformar un penal poc abans del xiulet final.

'Partit a partit, cal mirar amunt'

Joan Carles, el tècnic igualadí, ha reconegut a Ràdio Igualada que la segona part del seu equip 'ha estat desastrosa', i que encaixar vuit gols fa gairebé impossibilita suma algun punt fora de casa.

La derrota és dura, perquè trenca una ratxa positiva de tres victòries consecutives i l'IHC perd davant un rival directe a la classificació. A falta de quatre partits, les possibilitats per accedir a la Copa del Rei es fan més difícils. Tot i això, Joan Carles ha dit 'cal continuar partit a partit i mirar cap amunt'. Res, doncs, de posar el retrovisor cap a la cua de la taula.

El tècnic ha reservat David Busquets, per 'no assumir riscos i tenir-lo al 100%' pel proper partit. Serà a Les Comes contra el Lloret.

BLANES 8 (3/5) Freixas, Benito (2), Dani, Armengol (2), A. Ridaura (1), equip inicial. Q. Ridaura (1), Selva (2), Plaza.

PROINOSA IHC 5 (3/2) Balagué, Navarro, Formatjé (2), Edu (2), Creus, equip inicial. Torner i Baliu (1).

GOLS: 1-0 Benito (m 5), 1-1 Formatjé FD (m 12), 2-1 Armengol (m 16), 2-2 Edu penal (m 17), 2-3 Baliu (m 17.30), 3-3 Q. Ridaura (m 24.17). SEGONA PART. 4-3 Benito (m 3), 5-3 Selva (m 5), 5-4 Edu (m 8), 6-4 Selva FD (m 10), 6-5 Formatjé FD (m 15.38), 7-5 A. Ridaura (m 17), 8-5 Armengol (m 21).