Remuntada i victòria de l’Igualada Rigat davant el Sant Cugat

Els igualadins superen un gol inicial dels visitants i acaben guanyant 4-1 i enduent-se els tres punts

Dilluns, 28 novembre 2022. 16:42. Redacció AnoiaDiari.

L’Igualada Hoquei Club va endur-se els tres punts en joc aquest dissabte a les Comes davant el Sant Cugat. Els vallesans es van avançar al marcador amb un gol de Serrallonga al minut 9 de partit i després que els dos conjunts haguessin desaprofitat unes faltes directes. Tres minuts després, Bernat Yeste feia el gol de l’empat a un, resultat amb què s’arribava al descans.

A la represa, Mats Zilken va marcar dos gols, als minuts 3 i 6, que deixaven el marcador amb un favorable 3 a 1 als igualadins. Quan faltaven 11 minuts per acabar el partit, Roger Bars va aconseguir el 4 a 1 definitiu.

Amb aquesta, l’Igualada suma cinc victòries per un empat i dues derrotes, que li donen 16 punts i el sisè lloc a la classificació de l’OK Lliga. Els igualadins estan empatats a punts amb el Reus, quarts, i el Noia, cinquena.

Precisament, aquest diumenge, a les 8 del vespre, l’Igualada Rigat visitarà la pista del Noia.