El vent i el Santboià es combinen per derrotar l'Igualada

Els blaus van malbaratar ocasions davant un equip local més encertat

Dilluns, 6 febrer 2017. 15:00. Redacció AnoiaDiari.

Els anoiencs van sucumbir a la segona part contra un Santboià molt efectiu. Una bona primera part, amb avantatge (1-2) va esguerrar-se per diversos factors a la represa. El resultat final, 5 a 2.

L'Igualada va caure golejat a Sant Boi, en un  partit marcat pels forts cops de vent i en què cadascun dels equips va tenir el domini en una part. Els primers 45 van ser pels igualadins. El guió era de control dels homes de Dani Gimeno i contraatacs de l'equip del Baix Llobregat. Tot i així, al minut 12, els locals es van avançar quan l'Igualada estava amb 10 jugadors al camp per una lesió de Martí Just. No obstant, els blaus van seguir creient en el seu joc i en tres minuts, el 16 i el 19, Martí i Anselm, van capgirar el marcador. El partit és va calmar i fins al descans no hi ha va haver gaires ocasions de gol per cap dels dos conjunts.

Imatge del partit d'aquest diumenge, a Sant Boi FOTO: FC Santboià/D. FerrerA la represa, el duel va començar molt trepidant i al minut 46, els locals van empatar de cap. L'Igualada va tenir opcions de tornar-se a avançar, però no es van materialitzar les ocasions. El fort vent en contra començava a fer efecte a l'equip de l'Anoia i als minuts 65 i 68, el Santboià va fer el 4 a 2. Un cop dur per les aspiracions igualadines. El minut 85, el CFI encaixava el 5 a 2 final després d'un còrner. L'Igualada segueix a la quinzena posició amb 19 punts. La setmana que ve, l'equip descansa per la retirada Jesús y María. El pròxim enfrontament dels blaus serà a Vilanova i la Geltrú, el 19 de febrer.