Victòria ajustada del Monbus Igualada a la primera jornada de la Lliga EBA

Els igualadins guanyen al CB Granollers a Les Comes per un punt (76-75)

Dilluns, 3 octubre 2022. 13:50. Redacció AnoiaDiari.

El Monbus Club Bàsquet Igualada va disputar aquest dissabte 1 d’octubre el primer partit de la lliga regular del grup C-2 de la Lliga EBA de bàsquet a casa davant el C.B. Granollers, imposant-ser per només un punt, 76-75.

Els dos primers períodes van ser molt igualats, arribant al descans amb empat a 38 punts. A la represa, tot i la millora de joc dels igualadins, aquests no van poder escapar-se al marcador, gràcies a l’encert en el tir dels visitants, que arribaven amb una petita avantatja al final del tercer període. Al quart temps, els de Granollers van mantenir la distància, acariciant la victòria fins als darrers catorze segons, en un final de partit que els locals van capgirar amb un triple. Final de partit amb 76 a 75 al lluminós.

Dissabte vinent (20 h) els igualadins jugaran a la pista del C.N. Helios, que a la primera jornada van perdre per un clar 94-69 contra el Pajarraco C.B. Santfeliuenc, líders a la classificació.

Per l'Igualada van jugar: m.Benito (8), C.Fons (5), L.Sala (4), M.Bernadí (7), E.Tejero (23) -cinc inicial-, S.Quintana (6), S.Farrés (2), A.Dagà (0), A.Baltà (0), P.Mulió (10), E.Burgès (11). Lesionat: M.Rubin de Celis

Parcials: 16-19, 22-19 (38-38), 14-15 (52-53), 24-22 (76-75)