Victòria ajustada de l'Igualada a l'anada dels setzens de la Cers

Un gol de Baliu dóna la victòria als igualadins. Monbús Igualada 3 - H Trissino 2

Diumenge, 18 gener 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Un gol de falta directa de Ton Baliu, al penúltim minut de partit, va donar la victòria al Monbus Igualada en l'anada als setzens de final de la Cers. Els arlequinats van superar ahir al vespre al Trissino italià per 3 a 2, un resultat molt ajustat per als igualadins, que hauran de viatjar a Itàlia amb un únic gol d'avantatge.

El capità Baliu marca el gol de la victòria del Monbus IgualadaEls pals van impedir que el resultat d'aquest dissabte a Les Comes es saldés amb un ajustat 3 a 2. En l'anada dels setzens de final de la CERS contra el Trissino, l'Igualada va sortir amb molta intensitat; més públic de l'habitual omplia el pavelló i calia aconseguir gols de renda per poder viatjar amb tranquil·litat a Itàlia, però finalment no va poder ser. Els arlequinats s'han de conformar amb un únic gol d'avantatge, el que va marcar Ton Baliu de falta directa al penúltim minut de partit.

Elagi va tornar a estar molt encertat a la porteriaSergi Pla va avançar l'equip de Cesc Monclús al minut 11 amb un xut des de dins l'àrea. Poc després Ton Baliu ampliava la diferència amb el 2 a 0, però l'alegria va durar poc al cantó arlequinat perquè, després d'una blava a Muntané, Marc Pallarès escurçava diferències al minut 12 superant una falta directa. Tots dos equips van gaudir de bones ocasions i van mantenir molta convicció al llarg del partit, especialment des de l'Igualada, però els pals van evitar ampliar el marcador. El gerro d'aigua freda va arribar poc abans del descans, amb el 2 - 2 perpetrat per Manuel Pasquale. Durant la segona meitat, a l'Igualada li va costar una mica més trobar oportunitats, però el capità, a falta de poc més d'un minut per acabar, va aconseguir transformar una falta directa fins al 3 a 2 definitiu.

Revivint un partit històric

Dario Rigo, 26 anys després, a la pista de Les ComesL'eliminatòria entre l'Igualada i el Trissino representa alguna cosa més que uns vuitens de final de la Cers. El conjunt italià és el que es va trobar l'Igualada, al 1989, en la seva primera participació a Europa, també a la Cers (va acabar amb un 4 a 2 al marcador). Un dels jugadors que defensava l'equip italià en aquell partit, disputat el 4 de març, era Dario Rigo; tot i els seus 45 anys, ahir Rigo també era a la pista de Les Comes. El partit de tornada dels setzens es disputarà el dissabte, 7 de febrer.