Amb la victòria d'aquesta jornada, les noies del CBI s'asseguren la primera plaça del grup

C.B. IGUALADA 75 B.F. VILADECANS A 67

Diumenge, 30 gener 2011. 23:30. Redacció AnoiaDiari.
Victòria treballada del CB Igualada femení davant un combatent Viladecans. Les igualadines va començar amb poca intensitat defensiva i poca circulació en atac. Les visitants van ésser valentes en el seu plantejament i van saber explotar les seves armes jugant a base de penetracions i pilotes doblades.

Les blaves no trobaven la manera d'aturar el joc visitant a causa de la manca de concentració i la manca de motivació per afrontar el partit. Al descans s'arribava amb un preocupant 51 a 55. En la segona meitat l'actitud va canviar i les igualadines, poc a poc, van començar a desplegar bones defenses i bones jugades ofensives. El darrer període va ésser el millor per part igualadina, que, amb una gran defensa i encert en les seves accions, va aconseguir reduir la diferència i agafar una màxima distància de 9 punts amb un parcial del 18 a 5 en els 7 primers minuts.

Semblava que el partit estava sentenciat però el Viladecans va continuar confiant en les seves possibilitats i amb un triple en el darrer minut va posar el marcador amb un 73 a 65. Victòria igualadina en un partit molt treballat al final i en el qual, l'equip visitant ha posat molt difícil.

Amb aquesta victòria, les igualadines s'asseguren la primera plaça del grup, una sensacional notícia per aquestes jugadores que estant fent una temporada excel·lent. El proper partit serà dissabte a les 19:30h a la pista del Draft Gramanet. Amb aquest partit finalitzarà la primera fase.

Igualada C.Bargalló (2), M.Pujol, V.Júlvez (10), A.C.Martínez (2), M.Amatllé, N.Minguet (31), L.Icart (6), L.Martín (4), S.Pujol, X.Freixas (5), È.Vives (15).

Viladecans: I. Pérez, Y.Alfonso, I.Choclan, E.Córdoba, L.Baños, S.Pascual, S.Gamboa, N.Belastegui, M.Sánchez, A. Garcia, M.Rodríguez, C. Cristóbal

Parcials: 18-19, 14-18 (32-37), 19-18 (51-55), 24-12 (75-67)