Victòria del sènior masculí del CBI

CBI 95 - River Andorra 'B' 79

Dilluns, 26 març 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
El CB Igualada es desfà finalment d’un BC River Andorra 'B', que se li va resistir a la primera volta a domicili amb un resultat ajustat, però aquest dissabte es va imposar a Les Comes amb un clar resultat de 95-79.

Edu Burgés amb la pilota

Victòria molt important després de vèncer aquest cap de setmana a Les Comes a un BC River Andorra 'B', que venia amb les ganes d’endur-se el matx i poder lluitar per entrar dins dels quatre primers del grup i tenir opcions a jugar la fase final d’ascens, però el CB Igualada també necessitava guanyar i a la vegada recuperar la derrota no merescuda que va patir a la primera volta a domicili. L’equip igualadí va seguir el guió i al peu de lletra del que havia de fer, amb intensitat i ritme de joc altíssim i poder dominar el començament del partit en el marcador, amb un cert descomunal des de la línea exterior (8 triples en aquest quart) va fondre l’equip andorrà que es va veure clarament superat a l’acabar aquest període per un ampli parcial de 33-17.

Amb aquest resultat el CB Igualada encarrilava un partit que a priori havia de ser més complicat, però res estava fet i davant tenien un equip capaç de remuntar aquesta situació, tot i que els homes d’Isart seguien endollats i molt concentrats a la pista, no deixaven entrar a partit als jugadors visitants que es veien superats pels locals en moltes situacions tant atacants com defensives, d’aquí que van començar a sentir la pressió i l’ansietat de retallar distància en el marcador quan s’arribava al descans i l’equip de l’Anoia ja guanyava per més de 20 punts, 59-37, després d’un parcial favorable en aquest període de 26-20.

Després del descans s’esperava un equip andorrà més intens i agressiu per intentar capgirar el marcador, amb jugadors amb un talent anotador molt alt, l’equip local no podia baixar el braços, no més s’havia fet la meitat de la feina i calia rematar-la fins el final, així que els jugadors igualadins van estar molt atents a les accions defensives de l’1 contra 1i tancar bé el rebot defensiu per tenir opcions de sortir ràpid en el contra atac, l’equip visitant tot i guanyar aquest període, 17-22, no va poder retallar gaire i afrontava el darrer quart amb una diferència de 17 punts que hauria de remuntar amb 10’ de joc i molt malament hauria de fer-ho el CB Igualada per acabar perdent aquest partit.

Per tant, l’equip visitant seguien creien en la victòria i amb els jugadors més importants a pista duien el pes del joc i de l’anotació, que amb situacions de pressió i salts rapidíssims a la línea de passi , per intentar robar alguna pilota, vana arribar a escurçar la diferència fins a 9 punts, però els tirs lliures des de la línea de personal i dos triples aconseguits per Carles Fons, màxim anotador del partit amb 33 punts, va decantar finalment una victòria ben merescuda pel CB Igualada , 95-79, que segueix invicte a la seva pista i continuarà una setmana més segon classificat en solitari.

El proper dissabte 31 de març a les 20,00 hores el CB Igualada ha de visitar el camp dels Lluïsos de Gràcia, tercers classificats i la pista més difícil del campionat, que en cas de sumar una nova victòria l’equip de Joan Isart donaria un cop d’autoritat per quedar dels quatre primers i poder jugar la fase d’ascens.

CB IGUALADA: D. VALLVERDÚ, J. TORRES, E. BURGÉS, M. CORCELLES, M. ROCA.

BC RIVER ANDORRA 'B': A. FARFAN, S. MARÍN, X. GALERA, O. FERNÁNDEZ, GL. DIEDHOU.

Anotacions CB IGUALADA: Q. Padrós (5), J.Burgés(4), D. Vallverdú (9), J. Torres (11), A. Roca (8), C. Fons (33), E. Burgés (9), J. Fons (0), M. Corcelles (5), M. Roca (9), M. Custodi (0), S. Laguarta (2)

Anotacions B.C. RIVER ANDORRA 'B': E. Malet (0), A. Farfan (12), S. Marín (9), A. Prado (7), S. Brighach (0), M Gallardo (0), X. Galera (14), O. Fernández (22), O. Peral (2), J. Fernández (0), GL. Diedhiou (13).

Àrbitres: C. López com a principal i M. Mateu com auxiliar.