Victòria de l'Events Igualada contra el Grup Barna, el seu màxim rival

Les igualadines fan un gran partit per derrotar les barcelonines a les Comes 80-72

Dilluns, 28 febrer 2022. 11:03. Redacció AnoiaDiari.

L'Events Igualada, que ja havia aconseguit la classificació matemàtica per a la fase següent, s'enfrontava aquest divendres al seu màxim rival per aconseguir, a més, el primer lloc a la classificació del segon grup de la fase prèvia de la Copa Catalunya, el Grup Barna A. Els dos equips arribaven al pavelló de les Comes amb només dues derrotes. Al final en un partit molt disputat i contra un gran rival, les igualadines es van endur una victòria molt treballada i merescuda.

El primer quart, tot i el bon inici de l'Igualada, que es va avançar al marcador amb un parcial 7-0, va acabant sent molt igualat. Les barcelonines van obtenir retallar la diferència i igualar el partit: 14-14.

Al segon període va continuar el bon joc dels dos equips, que es va reflectir al lluminós: parcial de 16-17 a favor de les visitants, arribant al descans amb un 30-31.

A la represa van ser les barcelonines les que es van escapar amb un parcial de 0-7. Les igualadines van respondre ràpidament, evitant que les jugadores del Grup Barna ampliessin la diferència. Parcial de 18-19, que emplaçava les jugadores a un darrer parcial amb només un avantatge de dos punts per a les visitants.

Els primers minuts del quart i darrer període van ser molt disputats, amb molt bon joc d'equip a banda i banda. Però als darreres minuts les igualadines van estar més encertades en el tir, sobretot des de la línia de tres punts. El darrer període va acabar amb un parcial de 32-22 a favor de les igualadines, que va fer pujar un 80-72 al marcador final.

Anotació Events CB Igualada SFA: M. Blanco (7), C. Carner (10), M. Pujolreu (15), M. Moron (-), P. Iglesias (2), A. Gayoso (20), L. Vancells (3), N. Capdevila (-), A. Fontanet (13), M. Cuní (10), A. Pineda (0).

Parcials: 14-14, 16-17 (30-31), 18-19 (48-50), 32-22 (80-72).