Nova victòria del C.B. Igualada, que es consolida a la tercera posició de l'EBA

Els igualadins vencen l’equip saragossà de l’Almozara 82-58 a les Comes

Dimarts, 22 febrer 2022. 08:13. Redacció AnoiaDiari.

Dotzena victòria del C.B. Igualada a la lliga regular del grup C2 de la lliga EBA. Aquesta vegada, davant l'equip saragossà de l'Almozara dissabte passat al pavelló de les Comes per vint-i-quatre punts de diferència, 82-58. Els igualadins es mantenen, a la dissetena jornada, a la tercera posició, amb 28 punts i quatre derrotes.

El primer període va ser clarament de color local, amb un Igualada molt encertat, sobretot des de la línia de tres punts. Al segon quart, que començava amb un clar avantatge per a l'Igualada (23-11), l'Almozara va començar a entrar al partit, tot i que els igualadins van aconseguir anar al vestidor mantenint la diferència de dotze unts al descans (39-27).

A la represa, els saragossans van continuar entrant en joc i, coincidint amb un relaxament dels igualadins, van retallar diferències al lluminós a tan sols cinc punts (56-51).

Al darrer quart, l'Igualada, amb una sòlida defensa i encertats en l'atac, van sentenciar el partit, deixant el marcador final en 85-58.

Els igualadins són tercers a la classificació, amb dotze victòries i 4 derrotes, per darrere de l'equip saragossà Alfidén i de l'Hospitalet.

La pròxima jornada, la divuitena, es disputarà el primer cap de setmana de març. L'Igualada jugarà, precisament, a la pista del líder, el C.B. l'Hospitalet, dissabte 5 de març, a les 20 h.

MONBUS IGUALADA: M.Benito (6), N.Baqués (15), M.Criado(0), R.Pérez (3), R.Marsol (0), J.Torres (7), C.Fons (19), A.Baltà (8), E.Tejero (12), S.Farres (4), O.Mateu (8).