Vòlei Sènior masculí A: Sense la final, però amb el cap ben alt

PINTURES PLANELL IGUALADA VC 2-3 CV LLARS MUNDET “A”

Dimarts, 1 juny 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Divendres passat, al gimnàs de les comes, el Pintures Planell IVC “A” va disputar l’últim partit de la fase de grups de la Copa Catalana. Els igualadins necessitaven la victòria per assolir la primera plaça i disputar així la final de la Copa. L’examen final de curs era el Llars Mundet A, equip de les posicions altes de Lliga FEV, dues lligues per sobre de Primera Catalana, on es troben els igualadins. En el partit de la primera volta va quedar pal·lesa la disputa per un lloc a la final entre aquests dos equips on els dos equips van lluitar de valent i el resultat va anar d’allò més ajustat durant tot el partit. En aquest segon partit l’Igualada encara va jugar a un nivell més elevat, demostrant que podria fer un bon paper en lligues superiors. Malgrat la bona actitud i l’altíssim nivell de joc, els igualadins no van aconseguir la victòria, tot i que la van estar tocant durant uns moments. El resultat final va ser 2-3 a favor del Mundet.

Entrant més en detall en el partit, els igualadins van sortir al terreny de joc amb l’actitud i les aptituds adequades, segurament es trobaven en el seu millor estat de forma de la temporada. El primer set va estar claríssimament dominat pels igualadins. Amb una bona diversificació de joc i una gran concentració van aconseguir, ja des de l’inici del set, un gran avantatge en el marcador. El Mundet va quedar una mica trasbalsat en veure’s superat pels igualadins. En el segon set, el Mundet ja va començar a dir alguna cosa. Amb un canvi de col•locador i amb la mentalitat de tirar endavant, el Mundet va aconseguir emportar-se el segon set 19-25. Després dels primers cops entre si, les coses s’ajustaven i emergia la importància de no fallar, la dels grans equips. Tant igualada va estar la cosa que els igualadins van haver de fer 32 punts per endur-se el tercer set. El partit era molt emocionant, a l’Igualada només li faltava un set per aconseguir la victòria.

Tot i que el nivell de joc col·lectiu es va mantenir, van fer massa errades en el servei, especialment, en el quart set. Aquest set, va estar novament molt igualat, els punts cada vegada eren més llargs. Cap al final del set els igualadins van aconseguir distanciar-se. Malauradament, els igualadins van errar en tres pilotes de partit i van permetre a l’equip rival empatar el set. Un cop empatats, el Mundet no va deixar escapar l’oportunitat que va tenir i va aconseguir la disputa del tie-break. El resultat d’aquest quart set va ser de 29-31. Després d’haver estat tocant la condició de finalistes, els igualadins s’enfrontaven a dos rivals: el Mundet i reaccionar del fort cop. A mesura que anava transcorrent el set, el Mundet va anar fent-se amb ell. Sense tirar ni un sol moment la tovallola, els igualadins van lluitar fins al final. Malgrat els esforços, no van aconseguir capgirar el marcador i aquest va finalitzar amb un 12-15 a favor del Mundet. Malgrat la derrota, els igualadins van estar molt contents per la imatge que va oferir i per l’actitud que va mostrar en tot el partit. Els igualadins poden estar satisfets de la gran temporada que han fet, ja que han obtingut els millors resultats de la seva història, i això ha anat acompanyat amb el joc de l’equip. L’altíssim nivell de joc que es va mostrar en aquest partit demostra el gran treball que han anat fent els jugadors setmana darrera setmana durant tota la temporada.