Bon cap de setmana per al cadet i infantil masculins del CBI

Un dels dos minis també guanya fora de casa

Dilluns, 31 maig 2010. 17:30. Redacció AnoiaDiari.
El cadet masculí nivell A2 i l'infantil també nivell A2 van resoldre amb una victòria els seus encontres del cap de setmana. També va guanyar, fora de casa, el mini masculí groc, mentre que el mini masculí blau va perdre davant l'Olesa i el pre-infantil ho va fer davant del Badalona.

Cadet masculí, imatge d'arxiu

CADET MASCULÍ (NIVELL A2)

C.B.IGUALADA “A” 75

C.B. CORBERA 72

Un bon partit, dels que fan que el bàsquet sigui vibrant i amb una victòria que permet obtenir el segon lloc en la classificació i el possible accés a fases. El partit va començar molt igualat i només l’encert des de la línia de 6,25 dels visitants, fins a tres cistelles convertides, varen posar la diferència en el marcador. El segon quart va seguir amb la mateixa intensitat, amb uns primers minuts favorables al Igualada i un final de quart que van deixar les diferencies en el mateix lloc, els locals sols van retallar un punt i amb un fort peatge quan a faltes personals dels seus jugadors interiors.

Els canvis de la mitja part varen ser un revulsiu i la força defensiva i els ràpids contraatacs varen permetre un parcial inicial de 11 a 1 que va decantar el marcador a favor del Igualada. En l’últim i definitiu quart va seguir la igualtat i a tres minuts del final amb un marcador de 63 a 54, semblava definitiu per el desenllaç del partit, ja que el joc dels locals era consistent, però tres triples consecutius i una cistella de dos van igualar el marcador a 65 punts i tot a dos minuts del final, però els jugadors del Igualada van jugar intel·ligent i malgrat un últim tir de la línia de 6,25 del Corbera el lluminós de “Les Comes” va senyalar el definitiu 75 a 72, i tot pendent del resultar del Gavà vers L’Esparreguera per conèixer el desenllaç final de la classificació, que s’ha confirmat favorable als interessos del Igualada

Parcials: 17 a 22, 18 a 17, 20 a 12 i 20 a 21

Van jugar: V. Lagen (15), B. Torrents (2), C. Rojas (2) , P. Sole (12), M, Romero (5), X. Gabarró (11), P. Tarrida , N. Jorba (7), A. Esquerra (1), M. Font (6) i J.Llorente (14), p. Ortínez

INFANTIL MASCULÍ (NIVELL A2)

CB SANTFELIUENC 44

C.B. IGUALADA BLAU 94

Els jugadors igualadins van acabar la fase regular d'A-2 amb una victòria contundent davant el Santfeliuenc. Tot i no fer un bon inici de partit, els jugadors visitants ràpidament van distanciar-se en el marcador i van anar ampliant la diferència a mesura que avançava el matx fins arribar a aconseguir una diferència de 50 punts amb la qual van parar el marcador. La setmana vinent, els igualadins disputaran les fases d'A-2.

Per part del CBI van jugar: Gabarró, Máximo, Ortiz, Raurich, Benito, Serra, Tarrida, Cuadros.

PREINFANTIL MASCULÍ

C.B. JOVENTUT DE BADALONA 54

CB IGUALADA 52

Magnífic partit dels joves Igualadins que únicament van perdre de dos davant dels líders. Els pre-infantils van jugar un partit molt sòlid en defensa i força complert en atac, tan sols algunes errades en la passada i algunes errades en defensa permetien als del DKV anotar, tot i així aquest dissabte, vam poder veure sinó el millor, un dels millors partits dels Igualadins, aquests han acabat de forma espectacular la seva lliga. Com anècdota cal dir, que vam tenir el plaer de jugar en la pista central de l’ Olímpic de Badalona!

Van jugar pel CBI: Marc Susanna, Joan Mangues, Jordi Waeyaert, Roc Fullana, Joan Vidal, Artur Ortinez, Marc Soler, Carles Pauné, Lluc Fullana, Pol Martí i Jesús Hernández.

MINI MASCULÍ

C.B OLESA “B” 88

C.B.IGUALADA BLAU 65

Últim partit de la lliga i derrota a la pista del líder. Els jugadors igualadins han fet un molt bon primer quart 10-15 i després han baixat el ritme i la intensitat defensiva. En atac s’ha fet un joc molt individualista sense rodar prou la pilota ni buscar situacions clares d’1x1, estavellant-se contra la defensa moltes vegades. Malgrat les derrotes, cal fer un bon balanç de la temporada, jugant a nivell A2 i competint amb equips bons. Han fet bons partits i han progressat com a jugadors.

Formen part del mini : Marc Couso, Pau Castelltort, Carles Fratila, Marc Rodriguez, Salvador Farrés, Ferran Gil, Manel Bassas, Arnau Latorre, Ferran Romero i Enric Bru.

INFORBER BÀSQUET BERGA 49

C.B.IGUALADA BLAU 71

Els minis grocs del CBI van guanyar per una diferència de 22 punts en l’últim partit de lliga. Els igualadins van sortir a pista molt relaxats i van donar masses facilitats als locals, els quals no van desaprofitar. Tot i això, es va arribar a la meitat del partit amb un resultat de 30-30. A la represa del matx els jugadors del CBI van desenvolupar un bon joc tant en atac com en defensa i van fer bons parcials, la qual cosa els va permetre marxar del marcador i anar augmentant aquesta diferència fins al final.

Per part del CBI van jugar: Torrens. J, Elvira. J, López. K, Soteras. G, Jorba. G, Muñoz. D, Merino. X, Rosell. M, Díez. G, Domènech. R i Martínez. X.