Gran cap de setmana per a la base del Petromiralles Igualada HC

L'equip benjamí de la entitat s’ha proclamat Campió de Catalunya

Dilluns, 31 maig 2010. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
L’equip entrenat per Xavi Espinalt ha realitzat una temporada impecable, després de proclamar-se fa dues setmanes campió provincial, aquesta setmana ha ofert a l'afició igualadina un torneig fantàstic. Enquadrat en el Grup B, l’Igualada s’enfrontava en el primer partit al H.C. Cadí, guanyant per un contundent 10 a 1, en el segon partit d’aquest grup en un partit més complicat i desprès de un gran joc els nois de Xavi Espinalt guanyaven al H.C. Ripoll per 3 a 1. En el tercer partit i ja classificat matemàticament per les semifinal l’Igualada s’enfronta al Reus Deportiu, equip contra el qual disputaria posteriorment la final, guanyant-lo per 4 a 1.

Els equips benjamins participants

Els infants, celebran el títol

Els benjamins amb la Copa

En l'encreuament de semifinals ens toca jugar contra el C.E. Vendrell, sens dubte a part de la final el partit més difícil del campionat, l’Igualada va començar perdent i fins ven entrada la segona part no van pogué capgirar el marcador i guanyar per un ajustat 2 a 1.

En la gran final i amb un pavelló de les Comes amb més de 500 persones a la graderia es va poder veure un gran espectacle amb dos equips entregats a la pista practicant un gran joc, amb la iniciativa en el marcador per part del Reus i un Igualada a remolc en el marcador que no el va capgirar fins que quedaven 2 minuts per finalitzar el partit transformant un penal.

Va ser una victòria i un campionat molt treballat per l’equip igualadí, tancant així, repetim, una temporada memorable.