Les noies del CBI resolen amb victòria els partits del cap de setmana

Cadets A2, infantils i minis guanyen

Dilluns, 31 maig 2010. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
El base femení del CBI va tancar el cap de setmana amb un saldo positiu de victòries: cadets A2, minis i infantils van aconseguir guanyar, mentre que el cadet femení B1 va perdre a casa. En resum, un cap de setmana força positiu per als interessos del club.

Cadet A femení

CADET FEMENÍ NIVELL A2

C.B. IGUALADA “A” 72

C.B. GRANOLLERS 52

Les cadets A del C.B.I van acabar la lliga regular sumant una nova victòria contra el Granollers. Les igualadines van fer un molt bon partit en defensa, fet que les va permetre generar moltes opcions de contraatac i dur el ritme del partit. D'aquesta manera, les blaves acaben segones de grup i jugaran les fases de nivell A-2 el proper cap de setmana. Cal felicitar aquest equip per la seva millora al llarg d'aquests mesos i animar-les per fer la temporada el més llarga possible.

Per part del C.B.I. van jugar: Vidal (9), Fuertes (13), Miramunt (13), Soler (8), Salanova (2), E. Compte (16), Sellarès (5), Creus (2), C. Compte (2), Torras (3).

CADET FEMENÍ NIVELL B1

C.B IGUALADA "B” 51

HOSTAL-BAVIERA SANT FRUITÓS 71

Partit amb molta intensitat el que es va disputar dissabte passat a les Comes en la ultima jornada de la lliga que enfrontaven al primer amb el tercer. El partit va començar molt desajustat defensivament per part del equip local que no aconseguien tancar el rebot i donaven segones oportunitats al rival, fet que va provocar que es distanciessin en el marcador, 6 a 16, però una reacció per part de les igualadines les col·locava a només 2 punts a falta d'1 minut. Tot i així el final del primer quart va ser favorable a les visitants, 14 a 23.

El 2n quart va seguir amb la mateixa dinàmica que el primer en el qual les visitants van eixamplar mes les distancies, +16, però abans del descans es va poder reduir una mica la diferencia, 31 a 44.En el 3r quart les visitants seguien amb la mateixa dinàmica del tot partit i tornaven a fer mes gran la diferencia fins a col·locar-se a +17 punts però les igualadines no van baixar mai el cap i gràcies a un parell de bones acciones en defensa aconseguia reduir la distancia a 9 punts, 40 a 49.

Tot i que les locals començaven a jugar millor i estaven mes ficades en defensa, en atac estaven poc efectives, errant entrades fàcils i tirs de sota cistella. Això ho va aprofitar Sant Fruitós que aconseguia tornar a augmentar les diferencies, 43 a 61.

L’últim quart, igual que el tercer, va ser molt mes superior les igualadines que les de Sant Fruitós però la manca de efectivitat no va permetre que aconseguissin reduir distancies arriben al marcador final de 51 a 71.

Per l'Igualada van jugar:

Marina Espejo(5), Mar Pique(-), Mariona Barral(8), Clara Roca(-), Elia Diez(4), Marta Llorens(7), Marta Llado(7), Silvia Tomas(1), Nuria Torrens(2), Marta Gou(8), Marina Palmes(7)

INFANTIL FEMENÍ

JE TERRASSA 67

CB IGUALADA 74

L’infantil femení acaba una temporada irregular amb un molt bon partit. Tot i un parcial inicial de 10-0 en contra, les igualadines han reaccionat i després d’un partit molt igualat i disputat, s’han endut una merescuda victòria ja que han lluitat i han estat intenses durant gairebé tot el partit. Van jugar: C. Guillamón, C. Serra, B. Colell, S. Carner, J. Lamolla, A. Parcerisas, J. Ràmia, M. Padró, L. Rius, C. García i A. Riba.

MINI FEMENÍ

INFORBER BÀSQUET BERGA 41

C.B.IGUALADA 64

Victòria de les minis del club en l'últim partit de la temporada. Les igualadines han jugat un gran joc, defensant des del primer minut i permetent així robar pilotes i anotar bàsquets fàcils. Un encert molt alt des de fora la zona ha portat també a arribar al partit amb una diferència de 23 punts.

Cal felicitar a totes les jugadores d'aquest equip pel gran treball que han fet durant tota la temporada, i l'esforç, el sacrifici i el compromís que han tingut durant tot l'any.

Per part del C.B.I van jugar: Laia Ferrer, Clàudia Solé, Laia Solé, Paula Rodríguez, Paula Verdaguer, Núria Barral, Marta Sàbat, Laia Figueres, Mariona Roset i Ariadna Bonet.