Xavi Jové, quart classificat a la duatló d’Òdena

El CERRR Igualada va obtenir la cinquena plaça per equips

Dilluns, 21 gener 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Aquest diumenge a la nostra comarca, es va celebrar la duatló de muntanya d’Òdena, amb prop de 200 participants. Cal destacar pel que fa als resultats del CERRR Igualada, l’excel·lent actuació de Xavi Jové, amb 1h25’45’’, per cobrir inicialment 6000 metres de cursa a peu, seguits amb 20 quilòmetres de bici i acabar amb 2000 metres de running.

Xavi Roca, a la primera duatló de Rubí

Jové va acabar quart de la classificació absoluta a només 16 segons del guanyador, Israel Núñez amb 1h25’29’’, seguit per Adrian Merino, 1h 25’39’’ i Joan Rubireta, 1h 25’43’’.

Va ser una cursa molt disputada, doncs en aquesta especialitat de muntanya, acostuma a haver-hi diferències força considerables entre els participants, però en aquesta edició només amb 16 segons es va decidir la cursa.

A més de Xavi Jové, el CERRR Igualada es va veure representat per altres companys, aconseguint les següents classificacions:

En el lloc 34è, el Marc Relaño, amb 1h38’32’’

Al lloc 56è, l’Ivan Cordon amb 1h44’24’’

Al lloc 64è, el Marcelo Reymundi, amb 1h45’59’’

Al lloc 112è, en Manel Vivancos, amb 1h56’14’’

I al lloc 132è, el Jerome Loos, amb 2h05’44’’

Ressaltar també que a la classificació per equips s’ha aconseguit la cinquena plaça.

Bons resultats a la Cursa de Sant Antoni

Bona participació dels atletes del CERRR Igualada en una cursa a la ciutat de Barcelona, on normalment es pot córrer molt i es pot mesurar la força i la posada a punt de la temporada, amb un circuit planer, ben envoltat de participants, enguany 3750 atletes, i una distància de 10.000 metres, que es pot fer força ràpid i ens porta a unes marques impressionants per la majoria, com ho demosten els registres assolits per la majoria de participants.

La cursa la va encapçalar de nou, Dris Lakouaja, que ja va aconseguir guanyar en diverses ocasions, i aquesta vegada ho va fer amb un registre de 30’09’’, seguit de Marc Roig a 17 segons i Ivan Espilez a 21.

Pel que fa a la representació del CERRR Igualada, destaca per sobre de tots, el fenomenal registre de Ramon Sanchez, amb un temps de 35’07’’, al lloc 77è de la cursa. Seguit molt de prop per la seva ombra, Lluís Simón, al lloc 88è amb 35’20’’.

Tot seguit, el 142è lloc va ser per l’incansable Roberto López, amb un temps de 36’31’’. Una mica més enrere entraven Sergio Burón i Isidre Guixà, al lloc 346è i 347è respectivament, amb un temps de 39’01’’.

També van participar Manel Elizari, que amb un temps de 42’26’’, aconseguia entrar al lloc 825è, i finalment Monsterrat Ribera, amb un temps de 45’43’’, arribava al lloc 1322è.

Xavi Roca, quinze a la primera duatló de Rubí

A la inauguració de la temporada de duatló de carretera, a la població de Rubí, i per començar ja amb distancia olímpica, es va desplaçar Xavi Roca, per tal de disputar aquesta primera prova del calendari.

Un bon inici per a Roca que va fer uns magnífics registres que el van portar a aconseguir la quinzena posició final, demostrant estar bé de forma.