//Plugins sense CDN ?>
Ingredients
4 escamarlans
4 calamars
4 gambes
fideus d’arròs prims
sal, pebre, brandi
Elaboració
Netegem els calamars, els hi donem la volta i ho reservem.
Pelem únicament la cua dels escamarlans, deixant la primera anella del costat del cap. Ho salpebrem i posem la cua dins del calamar, de manera que ens quedi a fora el cap i les potes. Amb un escuradents punxem el calamar i la primera anella de l’escamarlà, per evitar que es desprengui el cap.
Seguidament agafem una paella amb oli i fregim el 'rollet' de calamar. Procurem donar-li la volta evitant que no es desprengui el cap. Hi tirem un raig de brandi i deixem que s'evapori (visualment queda la bossa del calamar amb el cap i les potes de l’escamarlà a fora).
El següent pas és pelar les gambes i assaonar-les. Després agafem uns quants fideus d’arròs per embolcallar cada gamba, lligant'ho amb un fil de cuina, simulant un paquet.
Posem força oli en una paella i quan estigui molt calent hi tirem els paquets, d’un en un. Els fideus s’inflen i quan estiguin a punt ja els podrem treure.
Nota: Poden ser un o dos aperitius segons servir-ho amb un o dos plats