TORNAR

Aperitius

Una manera diferent de menjar pasta i lioneses

Diumenge, 24 març 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Avui la iaia Nuri ens explica una manera de preparar uns aperitius molt originals i diferents fets amb pasta fresca i amb pasta seca, i també amb lioneses. Una nova manera de menjar pasta, en aquesta ocasió com a entrant; i lioneses que no siguin dolces, i per postres.

Ingredients

3 lioneses per persona

Olives verdes

Tonyina

Sobrassada

Paté

Pasta variada de sopa

Raviolis de formatge.

Elaboració

Les lioneses les omplirem: una amb crema de tonyina, l’altra de sobrassada i la següent de paté clavant-hi una oliva a cada una d’elles.

Escladem la la pasta, de formes variades, i l’eixuguem sobre un drap de cuina. En una cassola amb bastant oli ja calent anirem fregint la pasta fins que ens quedi cruixent, una vegada treta de la paella l’espolsarem amb sal.

Fregim els raviolis de pasta fresca amb oli ben calent

Una vegada tot cuinat ho presentem com indica la fotografia. Els raviolis els podem posar dintre d’una copa per donar més volum.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.