TORNAR

Aperitius

Fàcils de fer i gustosos

Diumenge, 26 maig 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Ara que arriba el bon temps, no ve tant de gust posar-se davant dels fogons, per això la Iaia Nuri proposa una recepta fàcil de fer i que sempre resulta, una tradicionals aperitius. Que vagi de gust!

Aperitius de la Iaia Nuri

Ingredients

8 llesques pa

Pernil salat

Anxoves

Ou dur

Alvocat

Tomàquet

Ceba tendre

Una làmina de pasta brisa

Olives

Espàrrecs blancs

Elaboració

1.- Sobre quatre llesques de pa hi posem mig ou dur i seguidament tres trossos petits d’espàrrec embolicats amb un tall de pernil. Ho subjectem tot amb un escuradents.

2.- Damunt les altres quatre llesques de pa untades amb tomàquet hi posem una rodanxa d’ou dur. En un extrem de la llesca hi posem una anxova embolcallada en sí mateixa i a l’altre extrem, una oliva. Tot ho subjectem amb un escuradents.

3.- Fem un guacamole tallant molt petit l’alvocat, el tomàquet i la ceba, ho reguem amb una mica d’oli i unes gotes de suc de llimona. Ho reservem.

4.- Fem uns cons amb la pasta brisa i els fem coure al forn fins que quedin daurats. Els desenmotllem i els farcim amb el guacamole que havíem reservat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.