//Plugins sense CDN ?>
Ingredients
8 llesques pa
Pernil salat
Anxoves
Ou dur
Alvocat
Tomàquet
Ceba tendre
Una làmina de pasta brisa
Olives
Espàrrecs blancs
Elaboració
1.- Sobre quatre llesques de pa hi posem mig ou dur i seguidament tres trossos petits d’espàrrec embolicats amb un tall de pernil. Ho subjectem tot amb un escuradents.
2.- Damunt les altres quatre llesques de pa untades amb tomàquet hi posem una rodanxa d’ou dur. En un extrem de la llesca hi posem una anxova embolcallada en sí mateixa i a l’altre extrem, una oliva. Tot ho subjectem amb un escuradents.
3.- Fem un guacamole tallant molt petit l’alvocat, el tomàquet i la ceba, ho reguem amb una mica d’oli i unes gotes de suc de llimona. Ho reservem.
4.- Fem uns cons amb la pasta brisa i els fem coure al forn fins que quedin daurats. Els desenmotllem i els farcim amb el guacamole que havíem reservat.