TORNAR

Arròs amb calçots

Els calçots no serveixen només per fer calçotades

Diumenge, 7 abril 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Tothom relaciona els calçots amb les calçotades, perquè és la manera més habitual de menjar-se aquest tipus de ceba. En aquesta recepta la creativa Iaia Nuri ens proposa posar calçots a l'arròs. Bon profit!

Arròs amb calçots

Ingredients

6 carxofes

10 calçots

200 g morro de bacallà

250 g arròs bomba

2 porros

4 pastanagues

oli

sal

Elaboració

Prepararem un brou vegetal amb les pastanagues, els porros i les tiges de les carxofes, tot tallat ben petit. Ho sofregim fins que quedi ben torrat, hi afegim dos litres d’aigua i ho deixem bullir durant mitja hora. Reservem el brou.

Comencem pelant, netejant i tallant els calçots a trossos petits, i el sofregirem amb una mica d’oli; pelarem les carxofes, les tallarem finetes, i ràpidament les saltarem amb una mica d’oli perquè no quedin negres.

Agafarem una paella hi posarem els calçots, les carxofes i l’arròs, donarem uns quantes voltes i afegirem tot seguit el brou vegetal, que el tindrem calent, durant un quart d’hora anirem remenant i afegint brou a mesura que arròs el consumeixi.

Enfarinarem el bacallà un cop dessalat i el passarem per la paella. Quan quedin cinc minuts per servir posarem el bacallà en quatre trossos amb la pell cap amunt sobra l’arròs.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.