//Plugins sense CDN ?>
Ingredients
6 carxofes
10 calçots
200 g morro de bacallà
250 g arròs bomba
2 porros
4 pastanagues
oli
sal
Elaboració
Prepararem un brou vegetal amb les pastanagues, els porros i les tiges de les carxofes, tot tallat ben petit. Ho sofregim fins que quedi ben torrat, hi afegim dos litres d’aigua i ho deixem bullir durant mitja hora. Reservem el brou.
Comencem pelant, netejant i tallant els calçots a trossos petits, i el sofregirem amb una mica d’oli; pelarem les carxofes, les tallarem finetes, i ràpidament les saltarem amb una mica d’oli perquè no quedin negres.
Agafarem una paella hi posarem els calçots, les carxofes i l’arròs, donarem uns quantes voltes i afegirem tot seguit el brou vegetal, que el tindrem calent, durant un quart d’hora anirem remenant i afegint brou a mesura que arròs el consumeixi.
Enfarinarem el bacallà un cop dessalat i el passarem per la paella. Quan quedin cinc minuts per servir posarem el bacallà en quatre trossos amb la pell cap amunt sobra l’arròs.