//Plugins sense CDN ?>
Ingredients
500 g de farina (fluixa)
250 g de sucre
4 ous
100g mantega a punt de pomada
20 g llevat en pols (tipus Royal)
Canyella en pols
2 c. soperes de matafaluga (anís)
Elaboració
Al damunt del marbre preparem una muntanya de farina amb un forat al centre i hi tombem la mantega a punt de pomada, el llevat , la canyella i la matafaluga.
En un recipient a part, muntem els ous i el sucre fins que quedi una escuma consistent. Afegim el sucre i els ous muntats al centre del volcà de farina amb els altres ingredients. Introduïm la farina mica en mica al centre del volcà i anem remenant-la amb els dits per barrejar-ho tot fins aconseguir una massa consistent. Un cop estigui tot barrejat i amassat deixem reposar la pasta una hora.
Una vegada reposada la tallem en forma de barres estretes i l’estirem amb l'ajuda d'un corró fins a obtenir un gruix de 5 mm. Per evitar que la massa s’enganxi, de tant en tant l’enfarinem lleugerament i la desenganxem de la superfície de treball passant-hi un ganivet per sota.
Tallem la massa en forma de triangles i couem els bunyols en una cassola amb molt oli no massa calent.