//Plugins sense CDN ?>
Ingredients
12 fulles de col
800gr de bacallà dessalat
2 pebrots verds
2 pebrots vermells
2 carbassons
3 cebes tendres
100 gr. de farina
100 cl. de nata
1 raig de conyac
mig got de vi blanc
mantega
oli, sal, pebre i nou moscada
Elaboració
En una olla amb aigua bullint posem les fulles de col senceres, les deixem cinc o sis minuts, que no quedin massa bullides, les escorrem i les posem a sobre d'un drap per eixugar-les.
Agafem una cassola amb 6 cullerades d'oli i ofeguem totes les verdures tallades a daus petits. Hi posem sal i pebre, i ho deixem a foc mig fins que estiguin ben cuites. Seguidament afegim el bacallà sense la pell i tallat a trossos, i anem remenant fins que es desfaci.
Després afegim el conyac i el vi blanc. Un cop reduït l’alcohol, hi posem la nata i ho deixem un parell de minuts més. Ho retirem del foc i ho passem per la batedora.
Separem de les fulles de la col, la part central dura i les tallem rectangulars, procurant que totes quedin iguals. Amb l'ajuda d'una cullera sopera farcim cada fulla de col i ho enrotllem com un canaló. Ho posem en una safata, cobrim els canelons amb beixamel, formatge ratllat i ho posem a gratinar.