//Plugins sense CDN ?>
Al llarg de la visita els tècnics de l’ens comarcal explicaven tot el procés pel què passa la fracció orgànica abans de ser compost i mostraven el funcionament de la planta, una de les plantes de referència a tot l’estat en la recollida de residus gestionada pel Consell Comarcal de l’Anoia.
La instal·lació, que dóna servei als municipis de la comarca, ha esdevingut un referent en el tractament de la matèria orgànica a Catalunya. En l’actualitat s’hi tracten més de 3.500 tones anuals de fracció orgànica. A més a més també s’hi tracten llots de depuradores urbanes, fracció vegetal i d’altres residus procedents de la indústria agroalimentària. En total es generen aproximadament unes 900 tones de compost anual, un adob de gran qualitat i perfecte per l’agricultura i la jardineria.
D’aquesta manera, finalitza la campanya 'Fem Orgànica' impulsada pel Consell Comarcal de l’Anoia amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya, que ha ofert als municipis adherits a la campanya; formació, les eines necessàries i el seguiment per una correcta recollida selectiva de la matèria orgànica.