TORNAR

Costella de porc amb patates

Les receptes de la iaia Núria

Dissabte, 21 gener 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana la iaia Núria ens ensenya a cuinar un plat fàcil i contundent, gustós i adequat per aquesta època de fred. A més a més, aquesta vegada ha pensat en tot i ens dóna una recepte que es pot preparar el dia abans.

Ingredients:

½ q de costelles – 1 ceba – 2 grans d’all – 1 got vi blanc – 1 pebrot “xoricer” – 1 q de patates – uns pèsols per a adornar

Elaboració:

1.- Posem una cassola al foc amb oli a on hi sofregim l’all i la ceba tallada ben petita; quan ja apareix color, hi afegim la costella tallada a trossos i la deixem coure una mica. Afegim el vi blanc i el deixem vaporar. En aquest punt, incorporem dues cullerades del pebrot juntament amb ½ litre d’aigua.

2.- Quan ja arribi tot al punt d’ebullició, ho deixem fer durant 5 minuts, seguidament hi afegim les patates tallades. Es deixa coure durant aproximadament 20 minuts. (el temps depèn de la classe de patata)

3.- Ho guarnim amb uns quant pèsols i julivert

Aquest plat es pot preparar el dia abans


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.