TORNAR

Costelles farcides de Formatge

Una recepta diferent de costelles de xai

Diumenge, 17 març 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Les costelles de xai ens les mengem normalment a la brasa. Aquesta setmana la iaia Nuri ens explica una recepta diferent amb aquest tipus de carn. Es tracta de farcir-les amb formatge! Bon profit!

Ingredients

8 costelles de xai

1 porció de formatge d'ovella curat

100 grams d'espaguetis d'arròs

2 tomàquets

Pa ratllat

Ratlladura de llimona

Farigola

Romaní

Sal

Pebre

Preparaci

Demanem al carnisser que ens talli les costelles i faci parells: 1 costella amb l'os, i l'altra sense.

Posarem sal i pebre a les costelles. Col·locarem un tros de formatge sobre d'una d'elles i ho taparem amb una altra, de manera que ens quedin les parelles fetes. Una amb l'os i l'altra sense.

Barrejarem el pa ratllat amb les herbes en un plat i arrebossarem les costelles, prement.les per a que quedin compactes

Per a la presentació del plat, bullirem els espaguetis, i seguidament els saltejarem amb l'oli de fregir les costelles.

Saltegem els tomàquets amb el mateix oli

Presentem el plat col·locant les costelles, els espaguetis i els tomàquets juntament amb uns daus del mateix formatge amb el que hem farcit les costelles


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.