//Plugins sense CDN ?>
Ingredients
8 costelles de xai
1 porció de formatge d'ovella curat
100 grams d'espaguetis d'arròs
2 tomàquets
Pa ratllat
Ratlladura de llimona
Farigola
Romaní
Sal
Pebre
Preparaci
Demanem al carnisser que ens talli les costelles i faci parells: 1 costella amb l'os, i l'altra sense.
Posarem sal i pebre a les costelles. Col·locarem un tros de formatge sobre d'una d'elles i ho taparem amb una altra, de manera que ens quedin les parelles fetes. Una amb l'os i l'altra sense.
Barrejarem el pa ratllat amb les herbes en un plat i arrebossarem les costelles, prement.les per a que quedin compactes
Per a la presentació del plat, bullirem els espaguetis, i seguidament els saltejarem amb l'oli de fregir les costelles.
Saltegem els tomàquets amb el mateix oli
Presentem el plat col·locant les costelles, els espaguetis i els tomàquets juntament amb uns daus del mateix formatge amb el que hem farcit les costelles