TORNAR

Cua de rap amb gambes i llenegues

Dijous, 11 novembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La iaia Montserrat ens proposa encara una altra recepta amb bolets, aprofitant que aquest any s'han fet tantes llanegues. Aquesta vegada es tracta d'una saborosa barreja de mar i muntanya, amb rap, gambes i les llenegues o mucoses, com les anomenen alguns.

Cua de rap amb gambes i llenegues

Ingredients

cua de rap (han de sortir un parell o 3 de trossets per comensal)

gambes (3 o 4 per cap)

cebes

llenegues

sal

oli d'oliva

Elaboració

En una paella posarem la ceba tallada ben petita a sofregir amb oli d'oliva. Quan estigui bastant feta hi posarem els trossets de rap a daurar i seguidament hi afegirem les llenegues, un cop netes i a trossets.

Per tal que faci un bon xup-xup hi posarem una mica d'aigua i ho corregirem de sal.

Uns moments abans d'acabar hi afegirem les gambes, que en poca estona són cuites.

Bon profit!



0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.