//Plugins sense CDN ?>
Ingredients
2 paquets de gírgoles
romaní
pa ratllat
½ q de carxofes
suc de llimona
oli, all, julivert, sal, pebre i un ou per persona
Elaboració
En una llauna de forn es posem les gírgoles tallades a trossos grans i amanides amb: el romaní, bastant pa ratllat, el suc de la llimona, l’oli, l’all, el julivert, sal i pebre. Es posa al forn a 180 graus durant uns 15 minut.
Mentrestant confitarem les carxofes amb oli tallades a làmines amb poc foc, fins que quedin cuites.
Per fer els ous “potxé” utilitzem un tros de paper film que el posem al fons d’un bol, deixant que sobresurtin els extrems. Untem amb una mica d’oli i hi tirem l’ou sencer, sense la closca, afegim sal i pebre i unes gotes d’oli. Seguidament agafem el paper film pels extrems formant un paquet i ho premem be perquè l’ou quedi ben subjecte, i ho lliguem amb un fil.
En un cassó amb aigua el posem al foc i quan comenci a bullir introduïm els paquets d’ous i ho deixem fins que veiem que la clara quedi quallada, uns 7 minuts aproximadament. Es deixa refredar una mica per poder treure el paper film
Es munta el plat posant una cap de gírgoles, a sobre les carxofes i en el centre l’ou, s’espolsa amb una mica de julivert.