TORNAR

Llagostins al Whisky

Una recepta senzilla i suculenta

Diumenge, 31 març 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Iaia Nuri ens prepara aquesta vegada una recepta elaborada amb llagostins i whisky. Es tracta d'una recepta de molt fàcil preparació i que dóna uns molt bons resultats a taula. Bon profit!

Llagostins al whisky

Ingredients

1 q llagostins

15 cl de Whiski

3 dent d’all

Bastant julivert

1 cullerada de cafè de mantega

Elaboració

Netejarem els llagostins i els tallarem per la meitat al llarg i els posarem en una safata de forn, que també la poden fer servir per a la presentació a taula. La untarem amb la mantega i hi posarem els llagostins amb la closca a sota.

Tallarem l’all i el julivert que ens servirà per tirar a sobre els llagostins.

Ho posarem al forn durant 5 minuts a 200 graus. Temps que dependrà de la mida dels llagostins.

Els retirarem del forn regant-los immediatament amb el whiski i es flameja. I ja està a punt de portar-ho a taula.

Nota: També podem prepar aquesta recepta amb gambes que siguin d’un bona mida.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.