TORNAR

Lluç amb tapenade d'anxoves

La cuina de la iaia Núria

Diumenge, 3 febrer 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La iaia Núria ens presenta un plat que ja entra només per la presentació que té. Es tracta de lluç amb tapenade d'anxoves, una mena de pasta cremosa que passa molt finament i és un bon acompanyant del peix. És una recepta amb poca dificultat. Animeu-vos a cuinar-la!

Lluç amb tapenade d'anxoves

Ingredients

4 trossos de lluç

50 g anxoves amb oli

50 g olives negres

2 ous durs

cebollí

50 g formatge ratllat

oli, farina, sal, pebre

Elaboració

Salpebrem, en primer lloc els trossos de lluç, els passem per un xic de farina i els couem a la planxa procurant que no quedin massa cuits. Ho reservem.

Piquem les anxoves una vegada ben escorregudes, juntament amb les olives i els dos ous durs. Una vegada tot picat ho remenem bé anant-hi afegint oli fins que quedi una textura semblant a una pasta, en aquest punt afegim el cebollí. Ja tenim la tapenade

En un paper de forn s’escampa el formatge, a sobre hi tornem a posar un altra paper de forn, ho posem 5 minuts a 170 graus, fins que quedi un color daurat que quedarà quasi com una tela d’aranya.

El lluç que hem reservat el posem en una safata pròpia i ho posem al forn durant 5 minuts a 170 graus per acabar de coure.

Per servir-lo, traiem el lluç del forn i el posem en una safata. A un costat i a sobre de cada tall de lluç posem la tapenade d’anxoves. Acabem d'adornar la presentació trossejant la tela de formatge que col·locarem acuradament


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.