//Plugins sense CDN ?>
Ingredients
4 trossos de lluç
50 g anxoves amb oli
50 g olives negres
2 ous durs
cebollí
50 g formatge ratllat
oli, farina, sal, pebre
Elaboració
Salpebrem, en primer lloc els trossos de lluç, els passem per un xic de farina i els couem a la planxa procurant que no quedin massa cuits. Ho reservem.
Piquem les anxoves una vegada ben escorregudes, juntament amb les olives i els dos ous durs. Una vegada tot picat ho remenem bé anant-hi afegint oli fins que quedi una textura semblant a una pasta, en aquest punt afegim el cebollí. Ja tenim la tapenade
En un paper de forn s’escampa el formatge, a sobre hi tornem a posar un altra paper de forn, ho posem 5 minuts a 170 graus, fins que quedi un color daurat que quedarà quasi com una tela d’aranya.
El lluç que hem reservat el posem en una safata pròpia i ho posem al forn durant 5 minuts a 170 graus per acabar de coure.
Per servir-lo, traiem el lluç del forn i el posem en una safata. A un costat i a sobre de cada tall de lluç posem la tapenade d’anxoves. Acabem d'adornar la presentació trossejant la tela de formatge que col·locarem acuradament