//Plugins sense CDN ?>
Ingredients:
½ k de patates – 4 pebrots del piquillo – ½ K de pèsols – 250 g pastanaga – un pot d’olivada.
Elaboració
1.- Coem les patates i després de xafar-les en fem un puré sec, nomes afegint-hi una mica d’oli. Ho reservem.
2.- Poem els pebrots en un recipient i els triturem tot afegint-hi un raig de nata i de sal. Ho reservem.
3.- Bullim els pèsols amb una mica de sal, els escorrem i els triturem tot afegint-hi una mica de crema de llet. Ho reservem.
4.- Una vegada bullides les pastanagues afegim un raig d'oli i la crema de llet. També ho reservem.
5.- Muntatge: Tal com podem veure en la fotografia, es fa un quadrat, no gaire gruixut, amb el puré de patates, que serà la base del plat. Amb una màniga i un broquet fi, hi posem l'olivada i anem formant quadres que, finalment, omplirem amb els ingredients reservats.
6.-Acabem el plat adornant-lo amb pebrots, olivada i uns pèsols; així s’hi dona un toc més de color.
Hi juga un paper important la imaginació de cadascú!